ULTIMA ORĂ! Decizie apel. Eșec pt. Vlase și judecătoarea Văsâi de la Buzău

Rușinică pentru judecătoarea Geanina Elena Văsâi – șefa Secției II Civile de la Tribunalul Buzău.

Așa cum buzoienii.ro a anticipat într-un articol din noiembrie (CLICK AICI) – Curtea de Apel Ploiești a casat azi decizia judecătoarei buzoiene.

Geanina Văsâi suspendase hotărârea Consiliului Local Buzău (prin care se interzicea accesul mașinilor în Crâng – în afara programului aprobat de municipalitate).

În acest fel, șoferii au putut intra din nou – pentru două luni – în Crâng atunci când au avut chef.

Până azi, când Curtea de Apel Ploiești a desființat decizia doamnei Văsâi (vezi facsimil mai jos).

Astfel că, din momentul în care băieții de la barieră vor fi informați, domnul Vlase și alții asemenea lui vor trebui să coboare din mașini și s-o ia pe jos.

De notat că decizia de azi, ca și a doamnei Văsâi, au privit doar suspendarea hotărârii CLM.

Urmează procesul pe fond, și apelul, care vor dura câteva luni, probabil un an.

Până atunci, dacă gruparea New Generation – Conacul Trandafirilor – Club Max –  La Seratta nu va încerca o nouă suspendare, în Crâng se va intra cu mașina doar dimineața pentru aprovizionare plus sâmbăta și duminica seara la evenimente (în limita a 40 de locuri).

Referitor la restaurantul lui Gh. Vlase de pe insulița din Crâng, trebuie știut că acesta plătește o chirie „nesimțită” de nici două milioane de lei pe lună.

Cadou de la „Regele” Boșcodeală, care a semnat o concesiune pe 49 de ani pentru doar 531 de euro pe an (CLICK AICI pt. detalii)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: De la 30 a ajuns la 95! Aproape o minune pt. o firmă de stat! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

10 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Decizie apel. Eșec pt. Vlase și judecătoarea Văsâi de la Buzău

 • Gruparea il are sfătuitor pe dl.Rosioru?Ca de ceva timp sta numai cu Vlase si înjură primarul.

 • Intre timp mai dau judecatorii grupului inca o decizie de suspendare la fel de ilegala ca prima… in cadrul plangerii facute de cea de-a doua companie, cea a lui Vlase (NEW GENERATION CLUB SRL care detine Insulita). Prima a fost facuta cu VENTURA MOBIL TEAM SRL care detine Conacul.
  Si uite asa o tin in procese peste procese sa amane decizia, spera ca sa o lungeasca pana la alegerile locale cand spera ca oamenii lor sa inlocuiasca oamenii actuali si sa le dea si aleile din parc pe 2 lei in proprietate cum le-au dat si restaurantele.

  Coruptie la cote maxime.

 • In Ianuarie, Vlase (Insulita) s-a prezentat de cateva ori la raport in birou la Brebeanu (Seratta).
  Cred ca puneau la cale strategia de a reamana hotararea de CL, stiind ca o sa le fie desfiintata prima.

 • Rosioru Silviu si Vlase vor sa o pună de un nou partid la Buzău,un urmaș al partidului conservator al lui Voiculescu.De aici tovărășia celor doi.

 • Paznicii de la bariere luau banii fara vreo chitanta data, bagand banii in buzunar.
  Se stiu cei care fac asta. Aceeasi care erau si la parcarile auto din oras.
  In orice oras civilizat din Romania se poate intra cu masina in parc, adevarat pana la un anumit punct, respectiv parcare.
  Nu e normal sa se doreasca desfiintrea acelor restaurante ca in locul lor sa faca altii altele.

 • Pe fond sa vezi daune ce ii platim lu vlase . Decizia tot ilegala este

 • Iarăsi scriu cei care vor deplânge faptul ca nu isi mai pot plimba bătrânii cu handicap locomotor prin Crang. Insa noi vedem ca parcate pe acolo sunt numai X6. Probabil ca ajutorul social este mare sau ceva.

 • E si ajutorul de handicap mare, iar certificatele de handicap se cumpără. Și majoritatea sunt cumparate ca vin cu o grămada de avantaje, indemnizatie lunara, scutiri de taxe si impozte, etc…
  Cine are bani și-a cumpărat certificat de handicap doar ca sa nu plateasca taxe si impozite si sa aiba loc de parcare rezervat. Si cand ai X6 cu motor mare, prinde bine scutirea de impozit la ea, numai din aia castigi cateva mii de lei pe an doar la o singura mașina.
  De aceea e tara in care avem orbi care conduc, ologi in acte care au toate membrele, nebuni care au frisoane cand aud de munca. Toti fraudând bugetul de stat care acorda o grămada de avantaje.

 • Mai domnule ANONIM !!!!!!! TU !!!!!! Daca ai fi judecator !!!!! Dai hotarari legale sau ilegale ???? De aia esti pus acolo sa dai o hotarare ,dai o hoatarare si BASTA , nu esti tu in masura sa spui CA E O HATARARE ILEGALA , chiar ai luat-o razna !!!!!!!!!!

 • Este bătaie de joc 200 lei pe lună!Unde este dreptatea!?Ar trebui să plătească 200 de milioane lei vechi pe lună!Huuuuuuu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.