ULTIMA ORĂ! Decizie dură, dar corectă, a conducerii spitalului

Sunt semnele lăsate de pulan pe corpul lui Sebastian Silvestru după bătaia aplicată cu pulanul de Laurențiu Ionel Georgescu, șeful paznicilor de la spitalul județean.

Contract reziliat

Contactat astăzi de reporterul buzoienii.ro, managerul Spitalului Județean a anunțat rezilierea înainte de termen a contractului cu firma de pază.

„E inadmisibil ce s-a întâmplat. Am luat decizia rezilierii contractului firmei Romold. Data de 8 octombrie e ultima în care vor lucra la spital. Nu am angajat firmă de pază pentru a bate aparținătorii, ci pentru a proteja personalul medical”, a anunțat Damian.

Rămâne de văzut dacă administratorii firmei de pază își vor însuși decizia managerului spitalului sau dacă vor acționa în judecată pentru continuarea contractului.

Reamintim, săptămâna trecută, șeful paznicului de la spital, l-a bătut cu pulanul pe Sebastian Silvestru în urma unei altercații verbale dintre cei doi. Vezi VIDEO mai jos.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Decizie dură, dar corectă, a conducerii spitalului

  • Regretabil ce s-a întâmplat, individul este de ultimă speță, și poate cu rezilierea contractului cu această firmă se va da drumul la parcarea din spatele spitalului, fără taxa de 3 lei pe care o lua această firmă de bătăuși.

  • Numai sa nu cumva sa fie angajat de viitoarea firma, ca si angajatii actuali Romold au fost angajati preluati de la fostele firme ce avusesera contractele in judet pentru paza institutii. S-a schimbat firma din acte ce primea contractele dar angajatii ce pazeau in mare parte nu s-au schimbat, ca s-au mutat angajatii pe firma noua ca sa ramana in continuare la poarta institutiilor sa faca pe grozavii.

  • Vreau sa iasă sa comenteze aceasta decizie doamna care zicea că acel individ care filma insulta doctorii și angajații spitalului de aceea sa ajuns la acea altercație. Deci legea se face cu bastonul in Spitalele și Instituțiile Statului. Acel om merita sa fie tras la răspundere pt ce a făcut.

  • Cu sumele plătite unor firme de pază (care tăie frunze la câini când nu sunt bătăuși) nu se pot angaja oare alte persoane care să efectueze paza și în același timp să facă și toaletarea spațiului verde, întreținerea parcării etc ..și precis se vor face și economii la bugetul spitalului…

  • Astia ar trebui sa mai aiba si ceva in cap nu numai in pumn si nimeni nu ar trebui sa suporte mizeriile lor verbale. Cand sant angajati ar trebui sa li se puna anumite conditii minime de comportament si educatie si sa nu se mai puna baza doar pe corpul lor animalic ca nu lucreaza la gradina zoologica si nici acolo nu e permis un asemenea comportament.

  • Cred ca este mai mult decat evidenta necesitatea tragerii la raspundere penala a acestui derbedeu penal pentru fapta sa.Nu mai avem organe care sa se autosesuzeze si sa ia masuri?Sau sunt ‘mana in mana’ in aceste ticalosii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.