ULTIMA ORĂ! Disperare pentru locatarii unul bloc din Micro III. „Au venit de la Distrigaz și ne-au tăiat gazele”

Disperare pentru locatarii unui bloc din cartierul Micro III.

În urmă cu câteva minute, lucrătorii de la Distrigaz le-au închis robinetul de la intrarea în bloc, au sigilat și au plecat.

„Suntem disperați. Sunt 20 de apartamente în bloc, zece din ele au copii mici. Din totalul apartamentelor, doar două mai sunt conectate la RAM, toate celelalte au centrale. Pe scară mirosea a gaze și un vecin a sunat la Distrigaz să vadă despre ce e vorba. Au venit și au măsurat cu aparatul acela al lor în special pe la contoarele de la intrarea în apartamente. La final au conchis că sunt într-adevăr scăpări, după care s-au dus la intrarea în bloc și au închis robinetul. Au sigilat și apoi ne-au spus la revedere. Că reparațiile nu țin de ei și că să contactăm una dintre firmele agreate de instalații de gaze. Mă gândesc ce se mai poate face azi ? Cine vine acum, vineri seara să repare ? Suntem îngrijorați, nu putem sta așa, fără gaze, până luni. Fără căldură, fără aragaz, fără să te poți spăla. Rugăm autoritățile să ne ajute”, a declarat un locatar pentru buzoienii.ro

Citește și articolul: Când se opreşte ninsoarea. Ultimele informaţii de la ANM  

Conform celor de la Distrigaz, problema e pe instalația interioară a blocului. Aceasta aparține proprietarilor care trebuie să și-o repare pe cheltuială proprie.

UPDATE

Locatarii s-au mobilizat, au dat mai multe telefoane și au convins o firmă de instalații gaze să trimită o echipă la blocul din Micro III. Dacă defecțiunea va fi individualizată și reparată, urmează apoi să fie chemați din nou cei de la Distrigaz pentru a verifica și eventual de a redeschide robinetul de gaze. 


Citește și articolul: Accident în lanț la poarta Crângului. Cinci autoturisme implicate

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Disperare pentru locatarii unul bloc din Micro III. „Au venit de la Distrigaz și ne-au tăiat gazele”

  • este un abuz, trebuiau sa identifice defectul si sa-l izoleze. daca defectul era intre contul de gaze si un apartament, trebuia intrerupt doar apartamentul respectiv. delimitarea dintre instalatiile distrigaz si consumator, se face la iesirea din contor.

  • Pingback:

  • e un abuz o pusca – idiotilor daca bubuie blocul, iar plangeti ca nu si-au facut treaba aia e la distrigaz.

  • aburel, esti aburit rau de tot! invata sa scrii si dupa aceea sa-ti dai cu parerea pe aici! esti un retard!

  • Pingback:

  • Sunt niște oameni care trebuiesc ajutați acum în toiul iernii ,pentru că numai primăvară nu e asta , și ar fi frumos ca ,în urma unei sume de bani ,angajații de la gaze ,să fie mai îngăduitori și să dea oamenilor drumul la gaze .

  • Adriane asta e valabil doar la case ,unde instalatia de la iesirea din contor este in administrarea beneficiarului.La bloc,coloanele de bloc,de la iesirea din postul de reglare,se considera parte comuna a utilizatorilor din bloc si intra in administrarea propietarilor ce o exploateaza.Cei de la Engie au procedat corect.Nu multi stiu ca in asemenea situatii e bine sa suni direct la o firma autorizata ANRE pentru remediere si nu la ENGIE.Ei doar vin,constata,inchid si pleaca.

  • Toate blocurile din m3 sant racordate cu teava sudata in loc de teava trasa.Daca afla astia de la gaze, santeti in pomul de iarna ,ca o sa inchida in tot cartierul, intrucat este interzisa folosirea de teava sudata la gaze .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.