Ultima oră! Doi morți și trei răniți, trei auto implicate la Popasul Merei. Iată ce s-a întâmplat și foto de la accident

Mașină „nevinovată” – 2 morți

Accidentul groaznic s-a produs în această dimineață, la ora 05.30, puțin după Popasul Merei înspre Mizil.

Un VW Passat înmatriculat în Prahova  (PH 13 KZC – vezi foto mai jos) care circula dinspre Buzău înspre Mizil a intrat pe contrasens și a izbit pe rând două autoturisme, un BMW (DB 10 ZRI) și un alt VW – un Golf – (VN 07 EPW), care veneau împreună dinspre Ploiești de la o nuntă înspre Buzău.

Două persoane din BMW – „nevinovați” – au decedat pe loc (mama și fiu), iar una (fiică) a fost transportată la spital. BMW-ul, transformat într-un morman de fiare, s-a oprit pe câmp la 30 de metri de șosea. E o minune că șoferul a scăpat nevătămat, dar a rămas fără soție și fiu!

Mașina „vinovată”

La spital au ajuns și șoferul – vinovat de producerea accidentului, un tânăr de 28 de ani din Mizil – și pasagerul din VW-ul de Prahova (vezi foto alăturat) asupra cărora planează acuzația că se aflau sub influența băuturilor alcoolice!

În total, doi morți și trei răniți (doi „vinovați” din Passat și o fată „nevinovată” din  BMW).

„Erau băuți. Cei vinovați din Passat. Noi i-am scos din mașină. Și pe șofer și pe pasager. Am rupt ușa ca să-l scoatem pe șofer. Mirosea a alcool. Noi suntem lăutari. Veneam de la o nuntă. Am văzut de departe fum. Probabil de la airbag. Am zis imediat, bă aici e accident”, ne-a declarat un tânăr din prima mașină neimplicată care a ajuns la locul accidentului.


„Eram două mașini care veneam împreună de la Ploiești de la o nuntă. Patru într-o mașină, patru în alta. Suntem toți din Adjud, Vrancea, chiar dacă o mașină, BMW-ul, e înmatriculat în Dâmbovița. La un moment dat am văzut acel VW care venea pe mijlocul drumului. Soția era la volan, a virat stânga, pe noi doar ne-a acroșat puțin, am evitat impactul. Însă, pe colegii noștri din spate, din BMW, i-a luat în plin, frontal. Noi patru, din primul autoturism, n-am pățit nimic, dar două din rudele noastre din BMW, mama și fiu, au murit. Plus o fată, fiica, transportată la spital”, ne-a declarat un pasager din Golful de Vrancea.


Șofer BMW, rămas fără fiu și soție

„Am rămas într-o clipă fără fiu și fără soție. Vorbesc cu dvs. pentru că încă nu realizez dimensiunea tragediei mele. Am sânge pe mâini de la soția mea. I-am ținut capul în ultimele ei secunde de viață. Și fiica mea este rănită, a fost dusă la spital. Am rămas doar eu, șoferul, nevătămat”

Mai jos este inserată o galerie foto de la accident și declarația unui pasager din VW-ul de Vrancea, în care nu s-a înregistrat niciun rănit.

Citește și articolul: Ultima oră! Nou accident pe trecerea de pietoni de la Kaufland


Citește și articolul: Aseară, fata asta frumoasă, de 18 ani, trăia! Părinți, de ce v-ați grăbit să o lăsați pe „Floricica” să conducă ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ultima oră! Doi morți și trei răniți, trei auto implicate la Popasul Merei. Iată ce s-a întâmplat și foto de la accident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.