Ultima oră! Doi tineri s-au bătut până au picat lați. „Probabil drogați, aveau convulsii”

Un apel la 112 a pus la treabă în această seară Ambulanța, Poliția și Jandarmeria.

„Veniți aici lângă noul giratoriu de la urcarea pe Podul Drăgăicii. Doi indivizi s-au bătut până au rămas întinși pe jos”, a sunat apelul.

Sesizarea s-a dovedit a fi adevărată. Două ambulanțe i-au ridicat pe cei doi tineri (16 și 19 ani) care s-au bătut și i-au transportat la spital.

La fața locului, pe trotuar, în mai multe locuri, se văd urme de sânge și pansamente lăsate în urma de personalul medical după ce le-a acordat bătăușilor primul ajutor.

„Erau întinși pe jos. Nu știu de la ce s-au luat. Cred că era drogați, aveau convulsii, spume la gură, urlau ca disperații”, ne-a declarat un vecin.

La această oră, bătăușii sunt în incinta UPU Buzău. Răgetele și văicărelile acestora se aud din stradă. „Da, probabil, că au consumat ceva”, ne-a declarat personalul medical de la UPU.

Citește și articolul: „Cartier de blocuri lângă Kaufland. Stațiunea legumicolă se opune proiectului imobiliar al Arhiepiscopiei. Iată ce decizie s-a luat azi”

Tânărul de 16 ani a devenit mai repede cooperant. La miezul nopții s-a reușit calmarea și celui de 19 ani. Probabil, că pentru calmarea lor medicii le-au administrat sedative.

Dacă ți-a plăcut acest articol te rugăm ca la final să apeși butonul DISTRIBUIE (Share this post).

Citește și articolul:„Benoit a omorât-o pe femeie ? Vai, ce păcat! E cel mai de ispravă băiat pe care l-am cunoscut”. Iată ce afaceri are francezul la Buzău

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ultima oră! Doi tineri s-au bătut până au picat lați. „Probabil drogați, aveau convulsii”

  • niste scamatori. va rog sa le expuneti identitatea sa stie parintele de cine isi protejeaza plodul. prea multi traficanti si drogati in acest oras.

  • am auzit ca e unul poreclit „goanga” care se ocupa cu „asa ceva”. mai are el niste dosare pt batai… si chiar a fost condamnat dupa ce a dat cu boxul pe la spate unor oameni. Mihai Comanescu.

  • Pingback:

  • Am mai vorbit eu despre violența din școli ,străzi ,magazine ,etc ,violență cazuricel puțin la adolescenți este foarte frecventăAdulții nu au ce căuta în discuție .Pe copii însă îi influențează și tind să facă ce fac la fiecare colț de stradă cei care ar trebui ,teoretic să le fie exemple bune .Adevărul este că nu se întâmplă așa și este imposibil de oprit vizionarea la tv .tabletă sau alte mijloace de comunicare .Tinerii însă ar trebui consiliați .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.