Ultima oră! Doliu la ITM Buzău! A murit inspectorul Dumitru Frigea! ”Unul din cei mai buni profesioniști din țară”

Doliu la ITM Buzău și în familia Frigea din Buzău.

În această dimineață s-a prăpădit la Spitalul Județean, după o grea și îndelungă suferință, la doar 59 de ani, Dumitru Frigea, fost inspector șef adjunct ITM Buzău.

Colegii sunt profund afectați și spun despre răposat că era unul dintre cei mai buni profesioniști din țară, apreciat la superlativ de colegii de branșă din toată țara.

Cauza morții a fost un cancer la pancreas despre care a aflat în urmă cu aproape un an și care l-a răpus în ciuda tratamentelor efectuate atât în țară, cât și în străinătate.

„O mare pierdere pentru noi! Un om deosebit, distins, vesel, comunicativ, prietenos, glumeț. Ne va lipsi mult, atât ca om, dar și ca profesionist. Dumnezeu să-l ierte”, au transmis colegii către buzoienii.ro

Familia, care îl iubea mult, este profund afectată de decesul său. Soția sa este judecătoarea Frigea Larisa Rodica, de la Judecătoria Buzău. Împreună, cei doi soți au doi băieți.

Trupul răposatului va fi depus mâine la capela Bisericii Banu din Buzău, iar înmormântarea va avea loc joi, de la ora 12.00 la cimitirul Sf. Gheorghe din Bariera Brăilei.

Slujba de pomenire va avea loc mai apoi la restaurant Mariage.

Citește și articolul: Iată ce s-a întâmplat cu pasagerul căruia i s-a făcut rău în autobuz (click AICI)

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ultima oră! Doliu la ITM Buzău! A murit inspectorul Dumitru Frigea! ”Unul din cei mai buni profesioniști din țară”

  • Un inspector, de mare calitate si un om deosebit,noi, cei care am colaborat cu dinsul, din societatile comerciale, pe care le controla, am avut ce invata !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.