Ultima oră! Echipă de prima ligă se mută la Buzău! „Ei vor, mai trebuie făcut ceva la stadion”

Anunțul bombă pentru microbiștii buzoieni a fost făcut azi de Adrian Petre, șeful AJF Buzău:

„Am o veste foarte bună pentru iubitorii de fotbal din Buzău. Am vorbit cu dl. Chivorchian, președintele de la Juventus București. S-au hotărât, vor să vină să joace la Buzău. La Ploiești nu le mai convine, vin puțini spectatori, echipa nu e susținută de public. De-asta vor să vină la Buzău, unde e foame de fotbal, iar buzoienii i-ar încuraja. Problema e că trebuie făcute mici îmbunătățiri la stadionul din Buzău. Cu sistemul de supraveghere video, turnicheți, tribuna oficială, masa presei, parcarea din jurul stadionului. Nu e cine știe ce, dar ca să poată juca la Buzău trebuie să primească mai întâi aprobare de la LPF. Sper să se obțină acceptul, ei vor să joace deja meciul cu Botoșani la Buzău. Chivorchian a prevăzut această mutare din timp, Juventus a declarat încă de la începutul campionatului arena din Crâng ca stadion de rezervă”.

Oprița a fost schimbat cu scandal de la echipă

Pe 15 septembrie, Juventus joacă pe teren propriu cu FC Botoșani. Dacă nu se reușește omologarea stadionului din Crâng până atunci, următorul meci Juventus îl va juca pe teren propriu pe 29 septembrie cu Gaz Metan Mediaș.

Juventus București are după 8 etape doar 2 puncte după șase înfrângeri și două egaluri. În ultimele zile, GSP a anunțat că Juventus București ar putea fi cumpărat de Rădoi și Olăroiu.

Citește și articolul: A plecat cu onoare. Spre deosebire de alții

La Juventus joacă și doi fotbaliști buzoieni, Ciprian Petre și Alin Manea.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.