Ultima oră! Femeie decedată, după ce s-a asfixiat din cauza fumului. Iată ce s-a întâmplat

O bătrână de 93 de ani din Pătârlagele a decedat în această dimineață, asfixiată cu fum în propria locuință.

„Chiar acum am plecat de acolo. Casa n-a luat foc, pompierii n-au stropit cu apă, n-a fost nevoie. Dar s-a făcut foarte mult fum. Din câte am înțeles de la o rudă, s-au pus niște rufe la uscat pe o sobă. Cel mai probabil acelea au luat foc. Bătrâna era singură în casă, probabil adormise și nu s-a mai putut ridica. O îngrijea o nepoată, fusese la ea chiar în această dimineață, îi dăduse să mânânce, apoi a plecat la treaba ei. Bătrâna, o mână de carne, chiar acum au scos-o pompierii din casă, a fost dusă la spital la Nehoiu”, ne-a declarat primarul din Pătârlagele, Ion Gherghiceanu.

Este al doilea incendiu din ultima lună petrecut pe raza orașului Pătârlagele.

Pe 24 decembrie, pe înserat, a luat foc pensiunea Valea Lupului, cea mai frumoasă din zonă.

A fost afectată mansarda imobilului, după cum se poate vedea din fotografia alăturată.

Click AICI pentru mai multe detalii. Din informațiile obținute de reporterul buzoienii.ro se lucrează intens la refacerea mansardei pentru ca în câteva luni pensiunea să fie repusă în circuitul turistic.

Citește și articolul:  Femeie din municipiu Buzău decedată în incendiu

Citește și articolul: VIDEO: Incendiu cumplit la Haleș! Iată imagini cu casa în flăcări! „Au rămas doar cu hainele de pe ei. Rog buzoienii să-i ajute”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ultima oră! Femeie decedată, după ce s-a asfixiat din cauza fumului. Iată ce s-a întâmplat

  • Pingback:

  • Focul este un inamic tăcut dar periculos ,fie că el vine de la sobe pe lemne ,căpițe de fân ,sau aragaze .Trebuie să responsabilizăm mai mult cetățenii ,să-i facem atenți cu ceea ce se poate întâmpla dacă neglijează prevenția .Altfel urmările pot fi catastrofale .Vedeți că nu trece zi în care să nu existe vreun incident din cauza utilizării necorespunzătoare a surselor de incendii,acestea neocolind nici gospodăriile oamenilor sau instituțiile din țară ,soldându-se cu victime omenești ,dându-ne fiori reci la auzul veștilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.