Ultima oră! Femeie din Pogoanele ucisă de un utilaj agricol! Iată ce s-a întâmplat

Accidentul s-a produs în urmă cu câteva minute în Pogoanele, în intersecția mare de la piață.

Victima este o femeie de 69 de ani, Nadia Stâlpeanu, mama profesorului de matematică Nicolae Stâlpeanu de la Colegiul Mihai Eminescu. Acesta, fost director adjunct în urmă cu 15-20 de ani, era la ore când a fost sunat  și a plecat imediat spre Pogoanele.

Femeia venea de la farmacie și traversa strada cînd a fost lovită de o semănătoare trasă de un tractor agabaritic.

„E un tractor din acela gigantic. Avea ceva și în față, dar trăgea și o semănătoare. Șoferul nici n-a văzut-o pe femeie când a trecut prin intersecție. El mergea în continuare, a trebui să strige lumea la el. Săraca femeie a fost agățată și târâtă de utilaj. A fost omorâtă pe loc”, ne-a declarat un martor.

La fața locului un echipaj de la ambulanță a încercat fără succes resuscitarea femeii, care nu a mai mișcat deloc după impact.

Citește și articolul: „Benoit a omorât-o pe femeie ? Vai, ce păcat! E cel mai de ispravă băiat pe care l-am cunoscut”. Iată ce afaceri are francezul la Buzău! CLICK AICI

Șoferul tractorului este un cetățean francez de 37 de ani care are o fermă la Gălbinași. Se numește Benoit Bernard Devie, iar polițiștilor le e destul de greu a se înțelege cu el. Francezul venea dinspre Scutelnici se traversa Pogoanele înspre Caragele, Cilibia și Gălbinași.

Citește și articolul: Șofer din Buzău: „Am dat în judecată poliția, iar judecător a fost soția domnului Pantazi, șeful Poliției. Nu mi se pare corect”. Iată ce spune șeful Tribunalui

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ultima oră! Femeie din Pogoanele ucisă de un utilaj agricol! Iată ce s-a întâmplat

  • Urat accident, cumplita moarte.
    Si politicienii care au lasat orice prost sa conduca tractoare si utilaje agricole pe strazile publice fara permis acum isi freaca mainile de multumire.
    Un Logan e periculos trebuie sa iei permis pentru el, un tractor si un utilaj agricol nu este, la ala nu iti trebuie permis, poate sa il conduca si ala micu ca nu e problema.

  • Locul nepotrivit ,la omul nepotrivit .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.