Ultima oră! Florina Stoian, revocată din funcție!

Sefii inspectoratelor scolare din 13 judete – Caras-Severin, Ialomita, Ilfov, Braila, Buzau, Vrancea, Constanta, Sibiu, Olt, Arad, Tulcea, Mehedinti si Calarasi – au fost revocati vineri din functie de ministrul Educatiei, Liviu Pop.

Conform Hotnews.ro, ordinele de revocare au fost trimise pe adresa inspectoratelor judetene vineri seara, prin fax, si urmeaza sa intre in vigoare peste 15 zile, conform legii.

O parte dintre inspectorii-sefi reclama insa nereguli, spunand ca nu au avut loc anterior cercetari disciplinare care sa justifice revocarea lor din functie.

Demiterea Florinei Stoian este ciudată în condițiile în care aceasta a dat concurs pe acest post, pe care l-a câștigat, după o lungă perioadă de interimat.

„O să-l dau în judecată pe ministrul Pop pentru abuz în serviciu. O să-mi iau un avocat, nu se poate așa ceva. Cred că este o demitere politică, pentru că sunt de la PNL. Majoritatea celor demiși sunt fie de la PNL, fie neafiliați politic. E un domn Ispas din minister care vrea să mă schimbe de la începutul anului. Au venit de la minister în control, dar nu mi-au găsit nimic serios. O să-i dau în judecată, dar procesul ține mult. După 15 zile va trebui să părăsesc postul din inspectorat, mă voi întoarce doar dacă voi câștiga procesul, cine știe când. Mă întorc metodist la Casa Corpului Didactic cu catedră la Colegiul Economic, așa cum am fost înainte de a reveni la inspectorat”, a precizat Stoian.

Citește și articolul: Iată de ce se teme primarul Toma. Risc de a rata un obiectiv important

Rămâne de văzut zilele viitoare pe cine va numi ministrul Liviu Pop ca inspector școlar general la Buzău. ISJ Buzău are și doi inspectori adjuncți, Daniela Palcău și Nela Wamsiedel.

loading...

8 comentarii la „Ultima oră! Florina Stoian, revocată din funcție!

 • Foarte bine! Era femeia lui Cezar Preda, a facut numai rau in sistemul de invatamant din Buzau! Sa se duca si sa nu mai auzim de ea!

  Răspunde
 • Foarte bine,vă lasă Cezar Preda să vă adresați justiției?Acum o să pice și madam Voicu?

  Răspunde
 • EXCELENTA DECIZIE A MINISTRULUI POP !BINE CA SE TERMINA CU RUSINEA INVATAMANTULUI ,CU SIMBOLUL INCOMPETENTEI DIDACTICE ,CU O PERSOANA CARE SI EA SE MIRA CUM A LUAT PSEUDOCONCURSUL DE INSP.GENERAL .A FOST SI VA RAMANE CEL MAI NEPREGATIT INTELECTUAL INS.SC.GEN.DIN ISTORIA INVATAMANTULUI BUZOIAN .INDIFERENT CE NUANTA ARE DEMITEREA ,EA ERA NECESARA SI BENEFICA PENTRU CORPUL DIDACTIC BUZOIAN .FELICITARI ,D-LE MINISTRU !

  Răspunde
 • Sunteti niste lingai bolnavi de invidie. Ati ajuns sa-l laudati pe Pop! Vai de capul vostru!

  Răspunde
 • de ce se mai dau concursuri pentru ocupare de posturi?

  va castiga in instanta asa cum au castigat meirosu si ene si va primi bani stand acasa

  Răspunde
 • Dar madam Stoian cum a luat concursul altfel decât politic? Și atunci ce se mai miră că e demisa politic? Oricum era recunoscută pentru incompetența ei,să zică merci că are unde să se întoarcă.

  Răspunde
 • Înainte de revoluție, Cezărică era ingineraș lingău și turnător la secu, iar Florina era Țătoare la clasele primare. Ăsta le era nivelul real. Ce le-a făcut revoluția, le-a dat mai multă minte, de au ajuns unul mare bogătaș, parlamentar musai la comisia sri și tovarășa țătoare a ajuns euro consilier parlamentar la Bruxelles și inspector școlar general? Bine zicea cineva, cobori doamne pe pământ să vezi revoluția ce-a făcut, a făcut din cal măgar, din măgar miliardar. Numai alde Pop, s-au pomenit tot așa din profesoraș cu 2-3 ani de predare efectivă, hop-țop, la sindicat, la partid, la senat, la minister. Adică tot ca Cezărică și Florina niște activiști parveniți și învârtiți. Ne mai facem bine?

  Răspunde
 • Incompetenta crasa si obraznicie fara limite .Cum ai cistigat concursul ? Cotizind la partid .Nu aveti niciun dram de rusine .Incompetenti parveniti .Va cocotati pe mormanul de bani furati.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.