Ultima oră! Iată de ce a luat azi constructorul această decizie!


Mai mulți cititori care au traversat în ultimele minute podul de la Mărăcineni au sesizat faptul că pe carosabil a fost întins un mare cearșaf alb.

„Ce se întâmplă ? Fac grevă sau ce ? De ce au întins acel cearșaf ? Ce vrea să însemne asta ?”, ne-au scris buzoienii și așa surescitați de statul la coadă.

Cum cititorii noștru sunt stăpânii noștri, reporterul buzoienii.ro a contactat dirigintele de șantier.

„Nu e dom’le nicio grevă. Dimpotrivă se lucrează în forță. Ce e cu acel cearșaf ? Dacă vă uitați bine veți vedea întins pe el și un furtun cu apă. Udăm cearșaful din jumătate în jumătate de oră. Pentru că azi e foarte cald am recurs la această metodă pentru a proteja cimentul turnat. Îl răcim în acest fel pentru ca apa din ciment să nu se evapore brusc, iar cimentul să nu se crape. Asta e noima acelui cearșaf”, ne-a declarat Vasile Ionașcu, dirigintele de șantier.

Podul de tuburi nu poate fi încă reparat

Din păcate nu s-a putut repara încă podul de tuburi peste râul Buzău de la balastiera Stăncești.

Barajul e plin cu apă de la ultimele ploi și se continuă deversarea pe râul Buzău.

Din acest motiv debitul Buzăului e în continuare unul crescut, iar angajații balastierei nu-l pot repara.

Fănică Bîrlă a schimbat azi partidul. Click AICI pentru detalii

Dacă podul de tuburi ar fi fost funcțional măcar o parte dintre șoferi ar fi preferat acel traseu prin Vadu Pașii.

Te rugăm, distribuie această știre dacă ți s-a părut interesantă!


Citește și articolul: Iată cine a luat-o și de ce! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Ultima oră! Iată de ce a luat azi constructorul această decizie!

  • Întrebare prostească… Îi tot fute grija pe unii despre ce se tot întâmplă la nenorociți ăla de pod. Lăsați-i pe ăia care au fost puși să își facă treaba și la urmă, dacă nu vă convine, sau vedeți ca trag de timp, luați-i la împins vagoane. Între timp, dacă sunteți la volan, căscați bine ochii la drum că locul e cam strâmt și nu trebuie mult să se întâmple o nenorocire. Asta mai lipsea!

  • Întrebare prostească… Îi tot fute grija pe unii despre ce se tot întâmplă la nenorocitul ăla de pod. Lăsați-i pe ăia care au fost puși să își facă treaba și la urmă, dacă nu vă convine, sau vedeți ca trag de timp, luați-i la împins vagoane. Între timp, dacă sunteți la volan, căscați bine ochii la drum că locul e cam strâmt și nu trebuie mult să se întâmple o nenorocire. Asta mai lipsea!

  • Mai degraba altii “fute” grav de tot banul public.
    Normal ca le pasa oamenilor de lucrarea aia, ca ii afecteaza atat in traiul zilnic cat si la buzunar, ca aia se joaca acolo pe santier pe foarte multi bani publici, care provin de la oameni.

  • Nu stiu de ce te tot deranjezi….domnule,cred ca articolul nu a atacat muncitorii,cred ca se bate pe autorități, pe cei care baga banii in buzunar.Daca esti unul din ei pune osul la treabă!Am impresia ca dacă nu va fii gata până la termen o sa va cam usture!

  • Voi care ați răspuns, când mai aveți timp de muncă?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.