Ultima oră! Iată poziția asociației care controlează Trans-Bus

Buzoienii.ro a publicat ieri articolul cu titlul „Câștig pentru maxi-taxi în instanță. Ce consecințe are decizia ? Revine maxi taxi ?”.

Articolul (CLICK AICI) făcea referire la sentința Curții de Apel Ploiești prin care se suspendă decizia de reziliere a contractelor patronilor de maxi taxi de pe linia 5.

Astăzi, asociația care controlează Trans-Bus (ADI Buzău – Mărăcineni) a ținut să facă mai multe precizări.

În acest sens a emis un drept la replică – publicat mai jos.

Conform acestuia – nu va reveni niciun maxi-taxi. ADI a ținut să informeze că decizia judecătorească de ieri a făcut referire la contractul dintre Primăria Buzău și maxi-taxi și nu la cel dintre ADI și transportatori.

„Notificarea de reziliere a ADI Buzău-Mărăcineni nu a fost contestată de către transportatori. Prin urmare, hotărârea Curţii de Apel Ploieşti nu schimbă cu nimic situaţia transportatorilor privaţi şi nici nu le dă dreptul să îşi reia activitatea de transport. Notificarea de reziliere a ADI Buzău-Mărăcineni continuă să producă efecte juridice” – susține ADI Buzău-Mărăcineni

Drept la replica bun ADI Buzau-Maracineni maxi

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată de ce s-a închis, cine a cumpărat și ce se va face în schimb  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ultima oră! Iată poziția asociației care controlează Trans-Bus

 • Bun asa.
  Poate ca lumea ar fi fost mai intelegatoare cu patronii firmelor daca nu ii tratau ca pe niste cartofi murdari atatia ani in care i-au transportat in conditii la fel de proaste de transport precum cartofii adusi la piata.
  Dar asa… nu le duce nimeni lipsa, trebuie sa recunoastem ca desi SH, flota Transbus e una buna, curata (se vede ca a circulat pe taramuri mai civilizate). E chiar mult mai buna decat cea veche (galbene si portocalii) care a fost cumparata noua si sunt fabricate cam in aceeasi perioada.

  Au beneficiat de regim politic favorabil, chiar oameni importanti din administratia locala sau consilii au avut firme de maxitaxi si au tot dat derogari sa nu li se aplice legea si normativele interne si europene acestor firme.

 • Eu am votat cu Maxi taxi pe motiv că mă lăsa exact în fața blocului .Și la fel și alți pasageri care urcau sau se dădeau jos între stații ,

 • Draga dl Adrian,
  Te lasa fix in fata blocului si intre statii, incalcand regulile de circulatie si blocand de foarte multe ori traficul, doar ca sa ne fie unora comozi. Am coborat de multe ori din maxi taxi, doar pentru ca mergea mult prea incet si oprea de mult prea multe ori intre statii.
  Nu le duce nimeni dorul. Am mers aseara cu autobuzul…loc pe scaune, pe culoar, urcare si coborare civilizata, fara sa calatoresc pe trepte in drum spre serviciu si nici nu am fost nevoit sa ma strecor ca sa pot cobora! Per ansamblu ne indreptam spre un oras civilizat, cu care nu ne va fi rusine, daca vine cineva in vizita (din alte orase mai mari sau din afara).
  Cel mai mult imi lipsesc momentele cand maxi taxi cobora podul de la dragaica si toti ne lipeam de geam (datorita fortei centrifuge si nu din dorinta de a vedea peisajul).

 • Ar fi bine și cursele în afara orașului să nu mai fie făcute de maxi-taxi. Ne înghesuie acolo ca pe animale. Unde e Poliția, unde sunt controlorii de trafic? Cum câștigă acei patroni licența? Așteptăm o izbăvire de la Dl. Toma, că organele statului nu se bagă aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.