Ultima oră! Iată reacția primarului Toma

Silviu Roșioru a anunțat aseară că în urma votului dat în cadrul ALDE Buzău s-a hotărât nominalizarea sa pentru funcția de viceprimar al Buzăului. Roșioru nu este membru ALDE, dar PSRO are un protocol local cu partidul lui Tăriceanu.

Astăzi, la finalul unei conferințe legate de atragerea fondurilor europene, primarul Toma a avut o primă reacție:

„Da, am citit și eu aseară pe buzoienii.ro despre această propunere. Îmi pare rău pentru Silviu Roșioru, dar o resping. I-am comunicat acest lucru și lui Marcel Ciolacu, șeful PSD Buzău. Domnii de la ALDE să vină cu altă propunere. Dacă, prin absurd, se va ajunge ca Roșioru să fie viceprimar, o spun de pe acum, nu o să-i deleg nicio atribuție”, a spus Toma pentru buzoienii.ro.

După anunțul primarului, Roșioru s-a limitat să spună:

„E opinia dânsului, rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare. Eu vă spun că aș fi putut să las ranchiunile deoparte, nu cred că disputa domnului Toma cu domnul Neder a fost una politică. Aș fi un viceprimar aplecat asupra problemelor cetățenilor. Îl asigur pe domnul Toma că îmi pot îndeplini sarcinile și atât. Am experiență în administrație, dobândită prin cele două mandate de consilier, și nu numai”, a spus Roșioru.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare.

UPDATE: „O decizie în PSD Buzău pe acest subiect va fi luată mâine. Ce vă pot spune e că s-a vorbit la București inclusiv cu domnul Tăriceanu pentru ca ALDE să renunțe la postul de viceprimar în condițiile în care ei sunt în opoziție la Buzău. Domnul Tăriceanu a refuzat, înțelegerea inițială e mai complexă și nu poate fi modificată, astfel că postul de viceprimar va rămâne la ALDE”, a precizat Marcel Ciolacu în urmă cu câteva minute.

Vom reveni.

loading...

6 comentarii la „Ultima oră! Iată reacția primarului Toma

 • Si Ciolacu ce spune ? Daca este DREPTUL ALDE acest post de viceprimar, DE CE AI TU DREPT DE VETO ? Se scindează PSD Buzău din această cauză ?

 • Ce experienta are Pele în administrație? Faptul ca a fost consilier local?! Asta nu înseamnă experienta!

 • Ba Vlade,Apostu ce experienta avea ?

 • Acest Vlad care 100% e nume fals, nu ti se pare ca tu le cam stii pe toate. Postac platit ce esti. Voi credeti lumea chiar fraiera? Va creati aceasta lume imaginara in care Toma e un imparat cand de fapt voi si noi stim adevarul. Va rog frumos sa va reveniti putin.

 • Cobori Doamne pe pământ/ Să vezi Revoluția ce-a făcut:/ A făcut din cal măgar/Din măgar viceprimar!

 • @. Faptul ca le știu pe toate este meritul meu, pentru ca ma informez. Nu sunt nici postac, nici plătit de nimeni.
  Nu îl venerez pe Toma absolut deloc, dar atunci când face ceva bun merita felicitat. La fel ca oricare din administrație. Atunci când greșesc, trebuie sancționați, iar Toma a făcut și greșeli.
  Intre Apostu și Roșioru este o mare diferență. Cel din urma abia se descurca cu limba romana, greu intelege sensul cuvintelor. Din doua rele, îl aleg pe rău cel mai mic, pe Apostu.
  Si da, ma cheamă și Vlad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.