Ultima oră! Impact frontal între două autoturisme, doi răniți grav

Update

Autoturismele tamponate frontal sunt un Opel condus de un agent de vânzări din Rm. Sărat și un Logan al unui cetățean din Bălăceanu.

Martorii vorbesc despre faptul că vina i-ar aparține șoferului de pe Logan (20 de ani) care a intrat pe contrasens pentru a depăși o căruță. Din cauza manevrei riscante a izbit frontal autoturismul agentului de vânzări (29 de ani) care tocmai ce plecase din Bălăceanu.

Printre pasagerii răniți se află și un copil de 9 ani.


În urmă cu cîteva minute între satul Lanuri (comuna Ziduri) și Bălăceanu, aproape de intrarea în Bălăceanu, pe DJ 203, s-au ciocnit frontal două autoturisme.

Conform primelor informații două persoane au fost rănite grav. Deși s-a solicitat inclusiv intervenția echipei de la descarcerare, nu a mai fost nevoie de intervenția ei, întrucât victimele au fost scoase din mașină și transportate cu ambulanța la spital.

Una dintre mașini este făcută praf.

În zonă se circulă alternativ până la îndepărtarea mașinilor de pe carosabil.

Vom reveni cu amănunte.

Citește și articolul: Pregătiri de chef cu lăutari între blocuri în Micro XIV. Mese și grătare scoase pe alee (click AICI)

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.