Ultima oră! Impact frontal între două autoturisme!

Accidentul s-a produs puțin după ora 15.00 pe DN2E85 între Autorolla și Potârnichești.

Vina îi aparține unui șofer de 38 de ani din Buzău.

În timp ce conducea un VW Passat dinspre Buzău înspre Rm. Sărat acesta a intrat într-o depășire periculoasă a unui tir.

A ajuns pe contrasens, unde a tamponat frontal un Duster alb condus de un buzoian de 60 de ani ce se îndrepta dinpre P. Câlnău înspre Buzău.

„Da, am greșit. Am vrut să depășesc un tir și am intrat puțin pe contrasens. Bine că nu e nimeni rănit. Abia ce luasem mașina. Acum s-a făcut praf”, a spus șoferul Passat-ului.


„N-am putut face nimic. Celălalt șofer a virat din scurt, în doi metri, stânga”, ne-a declarat șoferul de 60 de ani al Dusterului.

Acesta resimțea dureri în zona pieptului din cauza impactului cu volanul și airbag-ul. Deși a refuzat inițial să meargă la spital, până la urmă a fost convins de echipajul de pe ambulanță că e mai bine să ajungă la UPU pentru o investigație lămuritoare.

Citește și articolul: Exclusiv! Buzoienii sunt invitați săptămâna viitoare la fasole cu cârnați. Iată cu ce prilej (click AICI)

În Passat se afla doar șoferul care nu a pățit nimic, iar în Duster șoferul și ginerele său. Nici ginerele nu a fost rănit.

Citește și articolul: E cel mai tare din județ! Deja nu mai sunt locuri! Click AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.