ULTIMA ORĂ. Impact între două mașini, una a ricoșat pe trotuar

Accidentul s-a produs în urmă cu câteva minute la Gherăseni.

Vina o poartă, conform primelor informații, un șofer de 38 de ani din mun. Buzău.

Acesta nu a acordat prioritate la pătrunderea pe șoseaua națională dinspre un drum secundar (strada Conacului). Vezi schița de mai jos.

În intersecție mașina buzoianului de 38 de ani a fost izbită de autoturismul condus de un șofer de 63 de ani din Costești (care venea de pe drumul pricipal dar urma să intre pe un alt drum secundar – vezi săgeata galbenă).

Din păcate, în urma impactului, mașina buzoianului a fost proiectată în afara părții carosabile unde a acroșat doi bărbați pietoni de 45, respectiv 51 de ani, ambii din comuna Gheraseni.

Intersecția (așa cum se vede în schiță este una mai ciudată) unii localnici susținând că la ieșirea de pe drumul național șoferul din Costești și-ar fi pierdut prioritatea.

Cei doi pietoni au fost transportați la spital. Cel de 45 are doar două contuzii la șold și genunchi. Mai grav este cel de 51 de ani cu fracturi la coaste și la o gambă, plsu traumatism toraco-abdominal. Primul pacient va fi externat, al doilea a fost internat la chirurgie.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „ULTIMA ORĂ. Impact între două mașini, una a ricoșat pe trotuar

  • Unde sunt intersecții mai ,,ciudate,, sa puna limitatoare.

  • Ce indicator rutier are str. Conacului? Daca are ,,stop” sau ,,cedează trecerea” ,adio prioritate!

  • Intersecţia nu este ciudată şi este marcată corespunzător. Drumul cu prioritate este DN2C, cel marcat cu linie galbenă. Celelalte două străzi, Str. Conacului şi Str. Preot Dumitran, au STOP. (StreetView nu este actualizat)

    Autoturismul care venea de pe Str. Conacului avea viteză foarte mare, undeva în jur de 90-100 km/h. Având în vedere viteza, şoferul autoturismului care venea de pe Str. Conacului ar fi provocat un accident chiar dacă nu ar fi intrat în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar pe DN2C deoarece în intersecţia respectivă DN2C este înălţat cu 20-25 cm faţă de restul intersecţiei şi celelalte 2 străzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.