Încă patru puncte de eliberare a abonamentelor de autobuz pentru pensionari. Iată unde sunt localizate

ULTIMA ORĂ:

Din cauza condiţiiilor meteo nefavorabile, eliberarea abonamentelor din cele patru noi puncte de distribuire a fost temporara suspendată. Se continuă eliberarea de la cele trei puncte acoperite din cartier Micro 14 (cap linie 5,7,8) ;  Gara Tohaneni ( statia 3,4,7) si Sediul Trans Bus S.A (poarta) str Pogonele nr.5 , Buzau.  Pensionarii sunt rugaţi să vină cu precădere la sediul Trans-Bus unde există două puncte de eliberare a abonamentelor. 


Din cauza aglomeratiei foarte mari de la centrele de eliberare a abonamentelor existente, Trans Bus S.A. va mai deschide patru puncte de distribuire a abonamentelor, dupa cum urmeaza:

– Piata Centrala (zona cantar) – Program de lucru L-V 9.00-17:00, S-D 8:00-12:00

– Piata Crang (cort) Program de lucru L-V 9.00-17:00, S-D 8:00-12:00

– Piata Dorobanti (hala legume) Program de lucru L-V 9.00-17:00, S-D 8:00-12:00

– Bazar (buzunar dreapta) Program de lucru L-V 9.00-17:00, S-D 8:00-12:00

In celelalte puncte se distribuie abonamente dupa programul comunicat precedent, cu precizare expresa ca la sediul societatii programul se poate prelungi in functie de solicitari pana la ora 20.00 TRANS BUS S.A.


In perioada 19-28 Aprilie 2017, Trans Bus S.A. va proceda la eliberarea abonamentelor gratuite de calatorie pentru pensionari şi elevi. 

Eliberarea abonamentelor se va face pe loc la oricare din punctele de vanzare a abonamentelor din cartier Micro 14 (cap linie 5,7,8) ;  Gara Tohaneni ( statia 3,4,7) si Sediul Trans Bus S.A (poarta) str Pogonele nr.5 , Buzau. 

–     Program de lucru de luni pina duminica inclusiv : 8:00-16:00. 

Abonamentele de calatorie cu titlu GRATUIT pentru PENSIONARI, sunt de culoare rosie si sunt valabile  pe toate liniile de transport in comun, pana la sfarsitul anului 2017. Abonamentele se acordă doar pentru pensionarii cu pensie sub 25 de milioane de lei vechi.

Pensionarii trebuie să se prezinte la oricare din cele trei puncte comunicate mai sus cu următoarele documente şi vor primi pe loc noul abonament. 

  • Copie CI/BI/ (copie si original)
  • Copie talon de pensie din luna curenta sau precedent
  • Declaratie de consimtamant se poate descarca online dupa situl  transbusbuzau.ro si este disponibila si la pct. de vanzare a abonamentelor.

În cazul în care se vor forma cozi, Trans-Bus are în vedere prelungirea programului de lucru şi chiar înfiinţarea unor noi puncte de eliberare a documentelor.


Abonamentele de calatorie cu titlu GRATUIT    pentru ELEVI, sunt de    culoare verde si sunt valabile pe toate liniile de transport in comun, pana la sfarsitul anului scolar 2017. Abonamentele pentru elevi nu sunt valabile pe perioada vacantelor.    Eliberarea acestor abonamente se va face de catre scoala/liceul la care sunt inscrisi.

loading...

4 comentarii la „Încă patru puncte de eliberare a abonamentelor de autobuz pentru pensionari. Iată unde sunt localizate

  • Explicati cand si cum se folosesc termenii „datorita” si „din cauza”. Din cauza faptului ca a fost aglometat au mai deschis puncte. Offff limba romana.

  • Ne e vina dumneavoastra. Si acum au dat un comunicat la fel de prost „datorita conditiilor meteo nefavorabile” si e „din cauza conditiilor meteo nefavorabile”. Atrageti atentia celor ce fac comunicate acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.