ULTIMA ORĂ. Bloc turn, Buzău. Incendiu acasă la „Față”

Pompierii acționează la această oră la stingerea unui incendiu izbucnit la etajul zece al unui bloc turn de pe Unirii Sud.

Mai exact, blocul 7, din spatele magazinelor Profi și Bian.

„Eu am sunat la 112. Eram pe balcon și am văzut flăcări la etajul zece. Acum nu se mai văd flăcări, iese doar fum”, ne-a spus un locatar de la un bloc vecin.

Conform unor locatari din blocul 7, incendiul se manifestă în sufragerie la apartamentul 42 deținut de Chirana Ana. Însă, acasă ar fi fiul acesteia – Chirana Sorin.

Zeci de locatari au ieșit din case, îngrijorați la vederea fumului care iese de pe balcon și a celor două autospeciale de pompieri, ale căror sirene au alertat tot cartierul.

UPDATE: Incendiu acasă la „Față”

Conform pompierilor, incendiul a izbucnit din cauza unei țigări uitate aprinse în sufragerie, în timp ce Sorin Chirana era în bucătărie. Proprietarul este cunoscut ca fan al muzicii rock și se ocupă cu asigurarea fondului sonor la diverse manifestări.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.