Lovitură de teatru! Ionuț Apostu rămâne viceprimar!

UPDATE:

În urmă cu câteva minute, Ionuț Apostu a anunțat că va rămâne viceprimar al municipiului Buzău și că refuză numirea la Ministerul Mediului. iată mesajul acestuia postat pe Facebook:

„Îndrăznesc să cred în Buzău!
Întotdeauna am considerat că a fi în serviciul public și a sluji interesele cetățenilor este cel mai onorant lucru, indiferent de funcția pe care o ocupi la un moment dat.
Aceasta este rațiunea pentru care am acceptat să ocup funcția de președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, cu rang de secretar de stat.
În urma unei analize obiective bazată și pe motive de natură personală, și având la dispoziție un termen legal de 15 zile în care puteam opta între diferitele funcții publice, am decis să mă retrag din această demnitate și să fiu în continuare viceprimarul orașului Buzău.
Îi asigur pe toți buzoienii că îmi voi dedica întreaga experiență în administrație pentru continuarea proiectelor de care cetățenii acestui oraș au atâta nevoie”.

Ionuț Apostu – viceprimarul municipiului Buzău și al buzoienilor

 

Știrea inițială

Ionuț Apostu își va lua la revedere mâine de la colegii din Primăria Buzău. Actualul viceprimar a fost promovat în guvern pe postul de șef al Agenției Naționale de Mediu. Deciza a fost publicată în această seară în Montorul Oficial.

M. Of. nr. 0180 din 13 Martie 2017
Act nr. 251/13 Martie 2017
 Decizie privind numirea domnului Ionuţ Sorin Apostu în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Fondului pentru Mediu
 Primul-Ministru

Informația a fost confirmată de primarul C-tin Toma:

„Da, așa e. Știam de câteva zile, mi-a spus de această posibilitate. Văd că s-a confirmat în această seară. Cu  un ochi râd și cu unul plâng. Sunt bucuros pentru el, e o promovare importantă în carieră, trece de la nivelul local la nivel național. Dar îmi pare și rău, pentru că pierd un bun colaborator în primărie. Nu m-am gândit la nicio altă variantă de viceprimar. Vom vedea zilele viitoare”.

Pentru Ionuț Apostu este o recunoaștere a activității de la Agenția de Mediu Buzău, unde a fost șef în jur de trei ani. Un merit în această promovare trebuie că are și șeful PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

loading...

2 comentarii la „Lovitură de teatru! Ionuț Apostu rămâne viceprimar!

  • Un profesionist și un om de calitate. Felicitări !

  • Nu stiu cat de mult are de pierdut D-l Apostu prin renuntarea la o functie de secretar de stat dar, in mod sigur vor castiga buzoienii !!! L-as ruga sa se implice, asa cum a promis, ca biroul de indrumare si control al asociatiilor de proprietari sa fie cu adevarat de ,,indrumare nu de daramare”!!! Multumesc si mult succes in noua-veche activitate!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.