Ultima oră: Marcel Ciolacu – funcție importantă în guvern! Iată ce i s-a propus!

UPDATE

E oficial, Marcel Ciolacu va fi unul dintre cei doi viceprim-miniștri. alături de Grațiela Gavrilescu de la Mediu. Buzoianul are ca sarcini coordonarea proiectelor în care sunt implicate mai multe ministere. E oficială și numirea lui Lucian Romașcanu ca ministru al Culturii. 


La această oră are loc CEX al PSD în urma căruia se va vota componența viitorului guvern condus de Mihai Tudose. 

Conform presei centrale, președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu ar urma să fie desemnat vicepremier, dar fără portofoliu.

Mai exact, Ciolacu va fi unul din șefii guvernului, dar nu va conduce niciun minister.

Mutarea nu este deloc surprinzătoare în condițiile în care Liviu Dragnea i-a propus buzoianului chiar și postul de premier, însă Ciolacu a refuzat pe motiv că „Mihai Tudose e mai pregătit, eu nu am încă experiență guvernamentală necesară”. 

Numirea lui Ciolacu ar fi una benefică Buzăului, întrucât în acest fel mai mulți bani și mai multe proiecte cu fonduri guvernamentale vor fi direcționate către județul nostru. 

Din cabinet ar urma să facă parte un al doilea buzoian, Lucian Romașcanu la Cultură. 

Vom reveni.

loading...

3 comentarii la „Ultima oră: Marcel Ciolacu – funcție importantă în guvern! Iată ce i s-a propus!

  • Fără portofoliu, normal, fiindcă a deține un portofoliu ministerial, oricare, interne, externe, finanțe, economie, mediu, agricultură, înseamnă a avea, totuși, la bază, o meserie, înseamnă să fi performat în ceva, într-un domeniu de specialitate. Dacă nu ai nici o meserie, dar ca activist psd obții voturi multe din partea cetățenilor luminați și minunați, atunci devii un vice premier fără portofoliu, adică un demnitar de sex profesional incert.

  • Cea mai penibilă nominalizare nu este cea a lui Marcel Ciolacu, care nu va răspunde concret de nimic, în afară de a fi o sursă alternativă de informații din interiorul guvernului pentru ayatolahul Dragnea, precum Woodrea pentru Băsea. Lovitura mortală pentru noul guvern este nominalizarea unui promotor al imposturii, subculturii, presei de can-can, dejecțiilor suburbane, chiloțăriei, desuurilor, decolteurilor, țâțelor, mâțelor, fițelor, șantajismelor paparezzerești, respectiv a obscurului, incolorului și insipidului Lucian Romașcanu pentru funcția de sinistru al culturii. Ce are, oameni buni, jenantul vorbete cu cultura și patrimoniul cultural național? Dar cu cultele? Doamne apără și păzește!

  • Îmi pun toată nădejdea în Mihai Tudose pe care îl cunosc personal ca om de treabă, pragmatic și vertical, adept al naționalismului economic. Garanția situării de partea poporului o reprezintă avalanșa de atacuri axate pe eventualele raporturi cu serviciile secrete. Criticii săi, gălăgioșii propagandiști ai antiromânismului, ne propovăduiesc de mulți ani ce bine e să fii agent străin și ce rău e să fii în slujba nației române. Ei, iote, tocmai de aia mie îmi place Mihai Tudose, pe care îl știu de partea cauzei naționale. Mă rog ca el să reușească, în ciuda gângăniilor coprofage care îi populează cabinetul. Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.