Ultima oră! Minor de 13 ani accidentat în preajma trecerii de pietoni

Accident petrecut în urmă cu câteva minute pe strada Transilvaniei, la intersecţia cu strada Depozitului, aproape de ieşirea din municipiu spre Braşov.

Conform primelor informaţii primite de la IPJ Buzău, un minor de 13 ani a fost acroşat uşor de un autoturism Mercedes alb înmatriculat în Alba (vezi foto alăturat).

Minorul se deplasa pe role în tentativa de a traversa strada, dar nu pe trecerea de pietoni, ci la aproximativ cinci metri de marcaj, susţine IPJ Buzău.

Puştiul a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital.

„Hei, am văzut accidentul. S-a petrecut chiar pe trecerea de pietoni. Un şofer ce venea dinspre Comat, i-a dat prioritate puştiului, dar cel care venea dinspre Fabrica de Bere nu. Zgomotul frânelor i-a scos din case pe mulţi. Avea viteză foarte mare. Copilul era pe role, cu sifoanele în braţe. A fost lovit mai mult cu oglinda”, ne-a declarat un martor.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Update: Se pare că șoferul autoturismului a primit o sticlă în cap de la un cetățean de etnie romă aflat sub efectul consumului de băuturi alcoolice. Și minorul lovit este de etnie rromă.

Citeşte şi articolul: Unul dintre păgubiți i-a fotografiat buletinul. Dar cu poza a rămas, n-a văzut niciun leu înapoi! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.