ULTIMA ORĂ. Noi măsuri. Primul cetățean arestat. A lovit polițiștii la un filtru

La această oră Marcel Vela, Raed Arafat și Bogdan Despescu anunță noile măsuri împotriva coronavirus prevăzute în Ordonanța Militară nr. 7.

Cea mai importantă este că după Suceava (și cele opt comune limitrofe) s-a luat decizia carantinării celui de-al doilea oraș. E vorba de Țăndărei din jud. Ialomița. Acolo a izbucnit un focar, după întoarcerea acasă a unui număr mare de cetățeni infectați, îndeosebi rromi.

A două măsură împortantă este suspendarea zborurilor dinspre/către Austria, Belgia, SUA, Elveția, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia și Iran.

*Începe de azi repartiția a trei sute de mii de măști FFP2 către personalul medical și forțele de ordine.

*Cetățenii români din străinătate au fost înștiințați că dacă se vor întoarce acasă acum își vor petrece Paștele în centrele de carantină. De aceea, aceștia au fost sfătuiți să rămână unde sunt acum.

A fost anunțat și primul caz de cetățean arestat preventiv, în jud. Vaslui.

“Persoanei i s-a solicitat să prezinte un document de identitate. Bărbatul a refuzat să se legitimeze, i-a jignit şi ameninţat pe poliţişti şi a încercat să fugă. Încercând să îşi asigure scăparea, a împins unul dintre poliţişti, iar pe al doilea l-a lovit în zona feţei. A fost sesizat Parchetul care a preluat cercetările, magistraţii dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru ultraj” – comunicat IPJ Vaslui.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „ULTIMA ORĂ. Noi măsuri. Primul cetățean arestat. A lovit polițiștii la un filtru

  • hEtnicus muncitorus… caruia ii platim tot noi arestul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.