ULTIMA ORĂ! Drum național blocat de la ieșirea din municipiul Buzău!

UPDATE

La ora 18.30 s-a reluat circulația între municipiile Buzău și Brăila pe DN2B.


Șoferii din Buzău sunt avertizați că la această oră nu se mai poate circula pe Dn2B de la ieșirea din municipiul Buzău înspre județul Brăila.

Mai exact, după podul din Bariera Brăilei a fost instituit un filtru prin care se interzice circulația tuturor autovehiculelor înspre Gălbinași, Cilibia, CA Rosetti și mai departe înspre Brăila.

„Azi, 18.03.2018, începând cu ora 15:00, se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule din cauza fenomenului meteo de ploaie înghețată care generează apariția spontană a poleiului. Fenomenul meteo de ploaie înghețată este foarte periculos, instalându-se și afectând puternic siguranța circulației rutiere. Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate” – comunicat CNAIR

Citește și articolul: Ultima oră! Cielo răsturnat pe marginea șoselei

Au fost închise și alte drumuri naționale din Brăila și Ialomița, inclusiv autostrada A2 de la București – Drajna.

– DN 21, Brăila – Drajna (km 1+000 – km 105+000);

– DN 21 A, Bărăganu – Țăndărei (km 0+000 – km 23+000);

– DN 22B, Brăila – Galați (km 2+200 – km 11+645);

– DN 2B, Vizireni – Șendreni (km 30+731 – km 125+571).

Citește și articolul: Ultima oră! Accident pe DN2E85. Cinci răniți din care doi copii

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Drum național blocat de la ieșirea din municipiul Buzău!

  • Prevenția este mama acțiunii .La asta ar trebui să se gândească fiecare șofer înainte de a se urca la volan .

    Răspunde
  • Se știe că iarna este o piatră grea de încercare pentru mai toată lumea și mai ales pentru șoferi .De aceea sfătuiesc toți automobiliștii pe lângă măsurile de prim ajutor în caz că nu mai pot înainta ,să se „doteze” și cu o doză de calm și atenție la drum ,fiindcă ași văzut ce se poate întâmpla .Eu le doresc tuturor drum bun și fără evenimente .

    Răspunde
  • Cei care pleaca in plimbare da! Dar cei care transporta mafra??!! Daca eu nu aujung la tine la magazin… tu ce mananci?! Ar trebui sa cautam problema in alta parte! Sunt tari care au ierni grele si lungi si asigura carosabil curat… Ei cum fac asta?! Drumuri bune si numai bine!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.