Ultima oră! Opt victime. Impact frontal între două autovehicule pe DN2E85

La această oră DN2E85 e blocat la 15 km dinspre Rm. Sărat înspre Buzău.

În urmă cu câteva minute a avut loc ciocnirea fontală dintre două autovehicule, o dubă marca Mercedes înmatriculată în Iași și un autoturism BMW înmatriculat în București.

Autoutilitara Mercedes

Conform primelor informații au rezultat opt victime, șase adulți și doi copii, din care una este încarcerată. 

Autoutilitara Mercedes Vito e cea care ar fi făcut o depășire riscantă și a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit de autoturism. 

Echipaje SMURD, printre care și autospeciala de transport victime multiple, patru ambulanțe și treimașini ale poliției se află la fața locului. 

UPDATE

Autoturismul BMW

Cele două mașini au fost îndepărtate de pe carosabil, iar circulația a fost reluată.

„Acum studiem circumstanțele în care s-a produs accidentul. Din primele date vina pare să fie a șoferului din duba Mercedes Vito. Studiem posibilitatea unei depășiri neregulamentare. În locul impactului, marcajul axial era discontinuu”, aprecizat cms Silviu Dinu, șeful Poliției Rutiere Buzău. 


Adrian Zoica, medic UPU Buzau

„Cei doi copii sunt bine, au ceva contuzii, dar nimic grav. Într-o situație dificilă e un bărbat. Acum a intrat la computerul tomograf pentru a vedea exact ce leziuni are. E lovit destul de rău la burtă.

Restul de pacienți ajunși la noi de la accident au fracturi, dar sunt în afara oricărui pericol” – Adrian Zoican, șef UPU Buzău.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.