Ultima oră! Pentru buzoienii care vor la concertul Johann Strauss Ensemble. Iată unde și când se vor distribui invitațiile pentru spectacolul de marți de la Sala Sporturilor

 

În urmă cu câteva minute Primăria Buzău a anunțat că mâine (vineri)  15 decembrie, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor se vor distribui invitațiile pentru spectacolul susținut de Johann Strauss Ensemble.

Cei interesați trebuie să aibă la ei cartea de identitate întrucât pe invitații (pentru două persoane) se va trece numele beneficiarului pentru a se evita o eventuală speculă.

Întrucât locurile sunt limitate, iar interesul uriaș, recomandarea organizatorilor e ca doritorii să fie prezenți mâine la prânz.

Citește și articolul: Anunț de ultimă oră al Trans-Bus. Iată ce se întâmplă cu abonamentele gratuite pentru pensionari. Distribuie ca să afle cât mai mulți

Îndrăgita orchestră Johann Strauss Ensemble ajunge anul acesta, în premieră, și la Buzău. Marți, 19 decembrie, de la ora 19, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din oraș, vor răsuna cele mai frumoase ritmuri ale Crăciunului autentic vienez. Concertul are loc la inițiativa Primariei Municipiului Buzău.

Sala Sporturilor va fi de nerecunoscut, pregatită de un eveniment remarcabil. Spectatorii vor avea parte de o primire deosebită și de un spectacol de neuitat. Iubitorii de muzică clasică vor poposi timp de două ore în atmosfera sclipitoare a balului vienez specific finalului de an, bucurându-se de valsuri, marşuri şi polci, scrise de compozitorii dinastiei Strauss și contemporanii acesteia.

Citește și articolul: S-a furat! Chiar așa de rău de rău s-a ajuns în Buzău ? Click AICI

Istoria orchestrei Johann Strauss Ensemble începe în anul 1985, când a fost  fondată de către membri ai Bruckner Orchester din Linz. Grupul lucrează de atunci fără întrerupere la perfecționarea sunetului și stilului. Orchestra îi datorează o mare parte din evoluția profesională violonistului și dirijorului Russell McGregor, care s-a alăturat ansamblului în anul 2004.

În acompaniamentul, sau sub bagheta lui Russel McGregor, au performat vedete ale muzicii de operă, precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras sau Ildiko Raimondi. Vioara la care cântă a fost fabricată în urmă cu 320 de ani (în anul 1697) de către Carlo Giuseppe Testore, aceasta fiind “sora mai mică” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart. 

Pe lângă repertoriul complex, care include lucrări muzicale de Johann Strauss I și II, compoziții de Franz Lehar, Karl Komzak, Julius Fucik,  dar și celebrele teme de Crăciun ale lui Johann Sebastian Bach, concertul ”Best of Vienna” din Buzău va fi completat de momente artistice înălțătoare susținute de soprana Ana Cebotari. De asemenea, momentele muzicale vor fi completate cu coregrafii executate de către balerinii conduși de maestrul Iulian Rădoi.

BEST OF VIENNA Concert de Crăciun Buzău

BEST OF VIENNA Concert de Crăciun pe #19decembrie la Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău. Invitațiile vor fi distribuite începând cu #15decembrie, ora 12:00 la Sala Sporturilor, în limita locurilor disponibile.

Posted by Primăria Municipiului Buzău on 12 Decembrie 2017

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ultima oră! Pentru buzoienii care vor la concertul Johann Strauss Ensemble. Iată unde și când se vor distribui invitațiile pentru spectacolul de marți de la Sala Sporturilor

  • Mai actualizați articolele de ultimă ora

  • Articole de ultimă oră din februarie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.