Ultima oră! Poliția a arestat trei hoți din Cândești! Iată cu ce-au fost prinși în curte!

Trei hoți din Cândești au fost reținuți apoi arestați preventiv pentru 30 de zile.

În urma a trei percheziţii efectuate la domiciliile din Cândești ale celor bănuiţi de furturi din locuinţe polițiștii secției Berca au ridicat bunuri de peste 7 500 de lei.

Cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 27 de ani, din Cândeşti, erau bănuiţi de comiterea mai multor furturi în perioada octombrie – noiembrie a.c..

Cei în cauză ar fi pătruns, în timpul nopţii şi prin escaladare, în curţile a cinci imobile din localităţile Berca şi Verneşti, de unde ar fi sustras produse de sezon.

În urma perchezițiilor au fost ridicate şi indisponibilizate 1.500 de kilograme de nuci (în valoare de aproximativ 7.500 de lei), aproximativ un metru cub de material lemnos şi alte bunuri. Prejudiciul a fost estimat de persoanele vătămate la peste 4.000 de lei.

Citește și articolul: Un nou parc în Buzău ? Primăria vrea să atragă fonduri europene! Iată unde ar urma să se amenajeze!

Poliţiştii au condus la audieri 11 persoane, iar în urma activităţilor s-a documentat şi activitatea infracţională a altor două persoane, ce ar fi înlesnit comiterea furturilor şi valorificarea produselor.


Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar ulterior au fost prezentaţi magistraţilor din cadrul Parchetului şi Judecătoriei Buzău cu propuneri legale, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și articolul: Se asfaltează și în cartier! Iată unde! Click AICI

În activităţi au fost angrenaţi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din I.P.J. Buzău şi jandarmi.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

4 comentarii la „Ultima oră! Poliția a arestat trei hoți din Cândești! Iată cu ce-au fost prinși în curte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.