Ultima oră! Pompierii, solicitați să spargă ușa. Bărbat de 63 de ani, transportat la spital

Un echipaj de pompieri, o ambulanță SMURD și un echipaj de poliție s-au deplasat în urmă cu câteva minute la un bloc din cartierul Micro XIV după un apel la 112.

Conform salvatorilor apelul a fost făcut de o doamnă, locatară la etajul unu.

La întoarcerea de la serviciu aceasta nu a mai putut să intre în casă.

Soțul pe care îl știa acasă nu răspundea la telefon, iar ușa era încuiată pe dinăuntru.

Femeia s-a speriat, s-a gândit la ceva rău și a apelat 112. La prânz soțul se simțea bine și chiar a condus-o la autobuz înainte de a pleca la serviciu.

Veniți la fața locului, pompierii au fost nevoiți să spargă ușa.

Bărbatul de 63 de ani a fost găsit leșinat în pat. La intervenția paramedicilor, acesta și-a venit în fire, chiar dacă se simțea rău.

Apoi, a îngăimat de mai multe ori că nu vrea să plece nicăieri, dar după rugămințile soției, unui frate venit în grabă și a pompierilor a acceptat.

A fost urcat pe targă și transportat la spital. Paramedicii n-au răspuns la întrebarea reporterului dacă bărbatul consumase cumva băuturi alcoolice.

Citește și articolul: Bebeluș de o lună abandonat în curtea spitalului județean! Mama a comis o eroare prin care a fost rapid identificată

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ultima oră! Pompierii, solicitați să spargă ușa. Bărbat de 63 de ani, transportat la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.