ULTIMA ORĂ! Primăria va rezilia contractele cu firmele de maxi taxi!

E informația săptămânii la Buzău!

Conform unor informații obținute în această seară de reporterul buzoienii.ro, Primăria Buzău va rezilia cu începere de luni contractele cu firmele de maxi taxi din Buzău.

Operatorii de maxi taxi de pe toate traseele au primit sau vor primi în scurt timp notificări scrise în acest sens.

Motivele rezilierii unilaterale a contractelor sunt mai multe, dar în principal se leagă de faptul că microbuzele nu au respectat programul impus prin regulamentul din 2015.

În urma unor controale repetate s-a descoperit fie un număr mai mic de microbuze pe traseu, fie nerespectarea frecvenței.

De asemenea, transportatorii nu au realizat investițiile la care s-au angajat, atât în privința implementării unui sistem GPS de monitorizare a vehiculelor, cât și în privința dotării cu dispozitive pentru accesul persoanelor cu handicap.

Citește și articolul: Șef nou pentru învățământul buzoian. Profesoară de engleză, n-a împlinit 40 de ani. CLICK AICI

De luni, operatorii privați de maxi taxi au fost somați să nu mai intre pe trasee cu microbuze, în caz contrar urmând să fie amendați.

În aceste condiții, Trans-Bus va rămâne singurul operator de pe piața transportului public din interiorul municipiului Buzău.

Citește și articolul: Al patrulea mare proiect cu fonduri europene atras de CJ Buzău. Al cincilea e pe țeavă

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Primăria va rezilia contractele cu firmele de maxi taxi!

  • aloooooooooooooooooo…si autobuzele sunt rare…pierdem ratele de la xxl daca nu avem maxi taxi 5! soferii de pe trans bus 5 nu respectam frecventa!

  • Informatie falsa ca de obicei…Acest individ Toma se crede pe mosia lui de la Tintesti,…sa vedem cine da amenzi…Si altceva ..DNA…se apropie…stati linistiti…..

  • În Cehia nu EXISTA așa ceva .adică căpușe. Bravo lui pentru aceasta decizie

  • Eventual, pentru a nu fi o problema cu acea directiva UE, maxi sa circule pe trasee proprii si sa aiba statii proprii. Acestea sa aiba alte rute, alte capete de traseu si sa nu se suprapuna deloc cu autobuzele. Presupun ca nimeni nu s-ar supara. Corect?

  • Aici de rau comentează cei care dețin Maxi Taxi. bravo primarului ca scapa orașul de hîrburi pline de jeg numite maxi taxi. Băi patronilor vreti sa faceti bani cu niste jeguri de masini , puneti mâna la munca v-ați batut joc prea mult de cetățenii orașului transportindui in mizerie si cu toate hirburile voastre de masini. va interesa doar încasările, nimic altceva.

  • Pingback:

  • Schimbati și ora pentru prima cursa la autobuze…de exemplu 5:30…noi cei cate avem programul de lucru cu începere ora 6 cum vom proceda? Sau nu este problema Dumneavoastră Domnule Primar?

  • Dacă stăm după autobuze nu mai ajungem la serviciu. Dece nu le scoateți pe toate barem știm o treaba nu? Mai bine mergem pe jos de cât sa aștept la autobuz atâta timp.

  • Bravo ,Toma mult respect dar ai grija ca îți vor capul tot ai tai din PSD ,grija mare la neica Sebastian Radu !

  • Adevarat, comentariile negative sunt din partea celor care detin microbuze, sau a celor care au avut beneficii din partea “mafiei Boscodeala” care au furat ani la rand si nu au facut nimic, chiar si-au batut joc de calatori si de soferii de microbuz cu salarii de mizerie si munca cat cuprinde, ce salarii au soferii acum la trans bus? Ce conditii au calatorii? De am fi avut un presedinte cu un guvern care sa i se asemene domnului Toma, am fi o tara respectata in Europa, daca nu chiar printre primele. Sper ca dansul sa nu se lase invins de mafie si de nenorocitii ce cu siguranta vor incerca multe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.