ULTIMA ORĂ! Pentru cei care nu mai au răbdare. Puteți veni să dați o tură!


Așa cum buzoienii.ro a informat încă de miercuri dimineață, înainte de miezul nopții s-a reluat circulația pe podul de la Mărăcineni!

În urmă cu o jumătate de oră (miercuri, ora 23.30) muncitorii au dat la o parte bariera și au permis primelor mașini să intre pe podul reparat.

Se termină astfel lucrarea care a durat patru luni și gâtuit traficul dinspre București înspre Moldova.

„Deocamdată, le-am permis celor dinspre Căpățănești, de pe DJ 203K. Cam într-o oră vom deschide traficul și pentru cei dintre Autorolla. Mai avem puțin de lucru la refacerea scuarului dintre cele două sensuri de mers. Apoi vom strânge balizele și vom opri semafoarele. Înainte de ora 01.00 pe pod se va circula normal”, a anunțat ing. Vasile Ionașcu, dirigintele de șantier.

Anul viitor se vor relua lucrările pe podul de pe celălalt sens (afectat la rându-i de traficul intens), dar acesta nu va fi închis total, permițându-se circulația pe un fir.

De asemenea, anul viitor va fi inaugurat și noul pod de la Vadu Pașii, astfel că în viitor nu vor mai exista probleme atât de grave în traficul peste râul Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  S-a sfârșit la doar 16 ani. Boală nemiloasă. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Pentru cei care nu mai au răbdare. Puteți veni să dați o tură!

  • Puteau sa de o matura inainte sa-i dea drumul…. apropo chiar nu s-a gasit nici o „vedeta” sa taie pamblica? Curios lucru…

  • Partea pt biciclisti lasa de dorit au lasat au turnat si au lasat o diferenta de nivel mare care o sa creeze multe probleme

  • Lucrările – mult tergiversate în timp – se pare că au fost încheiate cu bine, deși, era loc și de puțin mai bine ! Cred că ar fi durat mult mai mult dacă anumite instituții nu stăteau să-i supravegheze aproape zilnic … In contextul ăsta, lipsa notabilităților la … ” tăierea panglicii ” mi s-a părut o chestie de înțelepciune și oarece bun simț , căci, în alte locuri, asemenea lucruri sunt normale … Aș zice o vorbă mare : au dat dovadă de … ” inteligență politică ” – un fapt atât, atât de rar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.