ULTIMA ORĂ! S-a prăbușit o bucată din podul de la Marghiloman + FOTO

Ce vedeți dvs. în poza de mai jos e o parte din trotuarul și din balustrada podului de la Marghiloman.

Bucata de construcție s-a prăbușit pur și simplu în această dimineață!

Mare noroc că nimeni nu era pe trotuar, dar și că zidăria nu a căzut peste vreo mașină care trecea pe dedesubt înspre sau dinspre Șoseaua Brăilei.

Zidăria a colapsat pe breteaua care face legătura între Șoseaua Brăilei și Horticolei

Autoritățile sunt acum la fața locului și iau primele măsuri. Blocarea circulației pe trotuar și degajarea părții din Șoseaua Brăilei pe care a căzut partea de zidărie.

Refacerea podului de la Marghiloman era pe lista de priorități a Primăriei Buzău, municipalitatea depunând săptămâna trecută la guvern documentele prin care a cerut aprobarea unui împrumut pentru asfaltarea a 182 de străzi, 42 de parcări și a podului de la Marghiloman.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „ULTIMA ORĂ! S-a prăbușit o bucată din podul de la Marghiloman + FOTO

 • PODUL DE LA MARGHILOMAN ESTE FOARTE VECHI SI FOARTE RUGINIT.PRIMARUL NOSTRU COSTANTIN TOMA NU PUNE OAMENII DE LA PODURI SA REPARE PODUL DE LA MARGHILOMAN SA FACA ALTUL NOU IN LOCUL CELUI VECHI.

 • Buna ziua.
  Oare nici o persoana din primăria Buzău nu se face responsabilă de acest pod care trebuia monitorizat !?

 • Boscodeala e vinovat si pt asta. Cum sa fie vinovat primaru’ faliment? Cum sa fie de vina pesedeu? Ca doar nu conduc orasul de 30 de ani. De vina e opozitia, soros, ciolos si oricine altcineva. Pesedeu si toma nu sunt de vina niciodata!

 • Nu a fost nici o victima. Dar daca era? Cine ar fi fost responsabil?

 • Ma ofeream eu sa mor zdrobit de pod. Numai sa scapam de acest primar. Dar de unde atata noroc ?

 • DĂRÂMAT!!!!!
  ALTUL NOU . Cu bretea spre gară, nu țigănia aia.

 • Nu e nimeni responsabil, asa e la stat, cand se intampla ceva, chiar daca mor oameni, nimeni nu e vinovat, se musamalizeaza cazul ca e vorba de interese mari si implicati oameni foarte bogati, influenti si acoperiti de securitate.
  Ideal ar fi sa se refaca intreaga zona daca tot se vor baga gramezi de bani acolo, nu doar o varuiala denumita renovare.
  Pot face si bretele acolo cum zice cel de mai sus, ori prin exproprierea proprietarilor de acolo ori prin daramarea cladirii (care oricum e veche) ce apartine deja statului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.