Ultima oră! Șase arestări! Răspunsul poliției după moartea unui tânăr și recrudescența prezentărilor la UPU pentru consum de droguri

Poliţişti din Buzău, Ploieşti şi Galaţi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Buzău au efectuat 15 percheziţii domiciliare, 12 pe raza judeţului Buzău şi 3 pe raza judeţului Galaţi. Vizate au fost mai multe persoane bănuite de trafic de produse susceptibile a avea efect psihoactiv.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 2 cântare electronice, 4 grindere de mărunţit, mai multe plicuri cu materie vegetală şi 60 de g. de substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, telefoane mobile şi peste 12.000 de lei.

Totodată, 4 persoane au fost prinse în flagrant delict, pe raza municipiului Galaţi, în timp ce au oferit spre vânzare un plic conţinând 60 de g. de substanţă susceptibilă a avea efect psihoactiv, contra sumei de 12.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – februarie 2018, liderul grupării infracționale, un bărbat, din Buzău, în vârstă de 32 de ani, ar fi achiziţionat substanțele interzise de la persoane din municipiul Galaţi, iniţial în interes personal (pentru consum propriu).

Citește și articolul: Toma nu mai are răbdare! A cerut 20 de milioane de euro!

Ulterior, produsele ar fi fost porţionate de acesta şi, cu sprijinul altor 3 membri ai grupării, cu vârste cuprinse între 21 și 34 de ani, substanţele cu efect psihoactiv ar fi fost comercializate în municipiul Buzău.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracţiunilor de constituire, aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, precum şi de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Faţă de şase persoane a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar alte patru sunt cercetate sub control judiciar. Urmează ca în cursul acestei zile, cei în cauză să fie prezentaţi în faţa instanţei de judecată, cu propunerea de arestare preventivă.

Citește și articolul: Prima încercare de ridicare a unui autoturism nu a reușit. Iată ce s-a întâmplat pe strada Pietroasele

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ultima oră! Șase arestări! Răspunsul poliției după moartea unui tânăr și recrudescența prezentărilor la UPU pentru consum de droguri

  • Părinții sunt cei care pot sesiza ceva neobișnuit la copii lor .Aceasta poate fi util pentru că ei stau cel mai mult în contact cu copii lor și își pot da seama de fiecare lucru nelalocul lor .Pentru asta trebuie însă ca ei să fie foarte vigilenți și cu un minim de cunoștințe .Așa pot să îi ia de mânuță pe cei mici și să se ducă cu ei la doctor .Despre adulți nu mai vorbesc ,fiindcă ei sunt deja obișnuiți cu răul și sunt dependenți .La ei situația e mult mai gravă .

  • Părinții și cadrele medicale din școli trebuie să sesizeze comportamentul anormal la copii.Tulburările de comportament au o explicație.Sper ca în Planul Local Comun de Acțiune să se responsabilizeze cadrele medicale și părinții.Se impune o colaborare serioasă lunară!

  • Uitati cine este tanara de 21 care a primit arest la domiciliu si ce spun clientii despre ea:
    http://nimfomane.com/forum/topic/93027-0756675353-doar-oral-blonda/ , iar detalii din dosar pe portal.just.ro … dosar nr: 289/114/2018
    Merita investigat. Traficanta facea si prostitutie si cine mai stie ce. Recenziile sunt acolo pe vreo 4 pagini pe forum de la cei dornici de aventuri de 30 min.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.