ULTIMA ORĂ! SE închide cea mai mare școală din Buzău!

„Da, acum anunțăm elevii de după-amiază să nu mai vină. Ca să putem face dezinfecția după-prânz. Școala se va închide de azi pentru două săptămâni”, a anunțat Aurelian Poteraș, directorul Școlii nr. 11 din Buzău.

Școala nr. 11 este cea mai mare din jud. Buzău cu 1970 de elevi

„Am luat decizia închiderii școlii după ce aseară am primit informația că doi elevi, din clasa întâi și din a cincea, au avut test pozitiv. Au luat de la părinții lor, are și ei au contractat virusul. În plus, s-a infectat și profesorul de sport Mircea Constantin”, a dăugat Poteraș.

Autoritățile iau acum decizia și în privința Seminarului Teologoc din Buzău

În izolare au fost trimise femeia de serviciu și două profesoare de la Școala nr. 11 care au intrat în contact cu Mircea Constantin (fostul fundaș al Gloriei Buzău din anii 80-90).

Școala nr. 11 este a doua mare unitate de învățământ din mun. Buzău care se închide după Liceul Economic și a treia din județ după Școala nr. 1 de la Rm. Sărat.

UPDATE: Seminarul Teologic nu a fost închis. „Profesorul de sport a efectuat orele în aer liber, pe terenul special amenajat. Nu a intrat în contact cu alți profesori. S-a luat decizia continuării cursurilor cu prezență fizică”, a declarat pentru buzoienii.ro Dragoș Olteanu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Buzăului șiVrancei

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.