ULTIMA ORĂ! Sfârșit în cazul sinucigașului de la Săpoca

„E dificil de intervenit. Omul, pe nume Marian Ivan, stă pe un scaun în mijlocul camerei cu ștreangul pus de gât. E încuiat pe dinăuntru, se comunică printr-un geamlâc. Dificil și riscant pentru mascați să intre peste el. Există riscul ca până să se spargă ușa, bărbatul să-și producă răni grave, chiar să moară până să fie salvat. Din păcate omul e răvășit, nu mai gândește coerent. Spune ceva de DNA, e nemulțumit că nu i s-a răspuns la o plângere pe care a făcut-o. În caz că se va termina cu bine, e clar că omul va avea nevoie de tratament de specialitate. Nu se poate intra în curte, poliția a interzis accesul. casa în care stă el nu e la șosea”, ne-a declarat Ionel Ilie, viceprimarul din Săpoca, aflat la fața locului.


UPDATE

Final cu happy-end. În acest moment bărbatul de 63 de ani pe nume Marian Ivan a fost preluat de salvatori în stare fizică bună. Va fi internat la Spitalul de neuropsihiatrie din Săpoca. Va fi sedat, după care se va începe tratamentul de specialitate pentru a i se restabili echilibrul sufletesc.  

Citește și articolul: A început nebunia din cauza podului de la Mărăcineni! Minimum o jumătate de oră pentru a ieși din oraș

La fața locului s-a aflat un negociator care a deschis o discuție cu bărbatul și mai multe echipe de salvatori.

Despre individ se știe că se numește Marian Ivan, este pensionar și are 63 de ani. Acesta a locuit multă vreme la Buzău, dar în timp și-a construit o casă la Săpoca, în aceeași curte cu sora sa.

 „Nu mă așteptam la asta. Știu că e un tip mai retras, dar îl știam liniștit. Nu are copii, nu este însurat locuiește singur. Și-a pus frînghia de gât și amenință că sare de pe o scară. Sper să se rezolve, informațiile primite de mine sunt pozitive”, ne-a declarat Laurențiu Manea, city-manager la Săpoca

Citește și articolul: „O minte luminată l-ar fi transformat în canalul de agrement al Buzăului! Cu poduri, moriști, lebede…”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „ULTIMA ORĂ! Sfârșit în cazul sinucigașului de la Săpoca

  • Sinuciderile în cazul celei de la Săpoca ,sunt relativ frecvente ,mai ales că omul trecea categoric printr-o stare de criză .Ca o concluzie ,pot să spun că a avut noroc că a scăpat cu viață ,pentru că un sinucigaș de talia lui își plănuiește cu foarte multă minuțiozitate decesul și în mod normal nu ar fi trebuit să dea greș .Dar ,se vede că Dumnezeu i-a purtat de grijă .Acuma rămâne să-și facă conștiincios tratamentul prescris ,fiindcă poate recidiva oricând și ar fi păcat după ce a fost salvat la limită ,din câte am înțeles .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.