ULTIMA ORĂ! Tânărul fusese reținut și a fost scăpat de polițiști

UPDATE: IPJ Buzău a admis faptul că tânărul de 18 ani s-a sustras cercetărilor, dar a precizat totodată că Florian Rădulescu nu fusese (încă) reținut în sensul impunerii unor măsuri privative de libertate. Prin faptul că a fugit de la cercetări și continuă să se ascundă e evident că își îngreunează situația juridică. Nici până la această oră acesta nu s-a prezentat polițiștilor și nici nu a fost prins. 


Florian Rădulescu, tânărul de fotografie, de loc din Zorești, comuna Vernești, a fost reținut pentru cercetări de polițiștii buzoieni sub bănuiala de furt din locuințe.

Numai că ieri după-amiază, în timp ce a fost adus la casa de unde se bănuie că a furat, tânărul de 18 ani a fugit de sub nasul polițiștilor postului rural din Vernești.

Informația a fost confirmată pentru buzoienii.ro de fratele acestuia și un prieten bun.

„Da, a fugit de la reconstituire. Știe tot satul, dar polițiștii nu au făcut prea mare zarvă ca să nu se afle întâmplarea. Aseară n-a venit acasă, nu știm unde se ascunde. Chiar dacă poliția e pe urmele lui a reușit să vină azi acasă și să-și ia niște haine. A pândit când nici eu, nici părinții n-am fost acasă. Nu știu dacă face bine că se ascunde, dar asta e realitatea”, ne-a spus fratele acestuia.

Florian mai are doi frați mai mari. Unul dintre ei l-a însoțit luni dimineață la poliție pentru a se asigura că fratele său mai mic nu va fi bătut. Ulterior fratele mai mare și-a văzut de ale sale. Întâmplarea cu fuga de poliție s-a petrecut luni după-amiază.

Vom reveni!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată unde a apărut de câteva zile. I se zice CULEE   CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Un comentariu la „ULTIMA ORĂ! Tânărul fusese reținut și a fost scăpat de polițiști

  • Genul ăsta de delincvenți minori nu apar de azi de ieri ,De cele mai multe ori inculpații nu realizează că mai devreme sau mai târziu tot vor fi prinși ,și pedeapsa va fi mult mai mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.