ULTIMA ORĂ! Toma: „După necazul celor de la Tulcea, vom ajuta și noi!”. Iată câte autobuze vor pleca de la Buzău

În urmă cu câteva minute, primarul C-tin Toma a anunțat că și municipiul Buzău va participa la ajutorarea orașului Tulcea.

Reamintim, în urma unui incendiu izbucnit vineri dimineață, 15 din cele 27 de autobuze ale societății de transport public din Tulcea au ars complet.

„Ne alăturăm și noi efortului care se face la nivel național pentru ajutorarea celor din Tulcea după acest necaz. Am decis să trimitem temporar două dintre autobuzele nostre la Tulcea. E vorba de două din cele 15 autobuze VDL Ambassador pe care noi le aveam pregătite pentru a le introduce pe traseu zilele următoare. Am înțeles că și Sibiul va trimite două, Boc de la Cluj două-trei, iar doamna Firea de la București a vorbit de cinci. Când cei de la Tulcea vor depăși momentul dificil ni le vor trimite înapoi”, a anunțat pentru buzoienii.ro primarul C-tin Toma.

Pentru a nu exista probleme cu Curtea de Conturi, cel mai probabil, se va proceda și la încheierea unui contract de închiriere între cele două municipalități.

Citește și articolul: Iată fotografiile zilei de la Buzău primite de la cititori

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Toma: „După necazul celor de la Tulcea, vom ajuta și noi!”. Iată câte autobuze vor pleca de la Buzău

 • Ce om! Jos pălăria! Respect, domnule primar!

 • Pingback:

 • O rusine, a luat banii de la buzoieni sa le cumpere la tulceni autobuze, ca aia sunt prea prosti sa isi protejeze flota si I-au dat foc la toata.
  Zic sa le trimita si niste politisti locali, ca oricum se vaita ca are prea multi si ii plateste regeste pentru stat degeaba.

 • jos palaria domnule primar aveti suflet sa ajutam si pe altii la necaz

 • Alex, esti facut gramada ! Nici nu ai citit macar despre ce e vorba ! Respect domnului primar !

 • Foarte bine bunătatea la necaz se cunoaște

 • Alex, ești un local care „asigura paza” unităților de învățământ pe minim 2.500 lei/luna net, iar acum „patrulezi” pe strada, pe mai mulți bani, la fel, fără nicio răspundere.
  Primarul nu a cumpărat niciun autobuz pentru tulceni, ci doar le împrumută (închiriază) doua. Oricui i se putea întâmpla asa ceva. E o fapta buna, trebuie sa fim solidari în astfel de momente.
  Și da, sunt prea mulți locali la Buzău. Maxim vreo 130, minim niciunul.

 • Salutară inițiativa. Jos pălăria domnule Primar. Pentru Alex sper doar să nu ajungă niciodată în situația în care să aibă nevoie de ajutor ca mai apoi să poată valoriza un astfel de gest.

 • Pingback:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.