Ultima oră! Toma: „E aproape o minune! E pentru prima dată”

Satisfacție astăzi pentru primarul C-tin Toma.

În urmă cu câteva minute s-a postat pe site-ul Tribunalului Buzău o decizie favorabilă Primăriei Buzău, dar și buzoienilor în general.

Mai exact, judecătoarea Elena Cristina Vlad a Secției Contencios – Administrativ a respins solicitarea Companiei de Apă de suspendare a deciziei CLM Buzău de reducere cu 50% a facturilor pentru apa de ploaie.

„E aproape o minune pentru mine. E pentru prima dată când se întâmplă așa ceva. Ca să câștig la Buzău un proces contra Companiei de Apă. O felicit pe doamna judecător Vlad pentru corectitudine. Semn că mai sunt judecători corecți și la Buzău, neatinși de sistemul ocult care a controlat și încă mai controlează acest oraș. De teamă că se va judeca din nou pentru Compania de Apă cerusem strămutarea procesului la București. A existat și un lucru pe care l-am considerat suspect. A fost termen în acest proces lunea trecută când toată lumea a avut liber în minivacanța de Adormirea Maicii Domnului. Da, luni, pe 21, a fost termen în acest proces. Atunci n-am înțeles această grabă, mă temeam că se face totul pentru ajutarea Companiei de Apă, înaintea ședinței ADI de vineri”, a spus, astăzi, primarul.

Vineri va avea loc ședința ADI Buzău 2008 în care se va lua în discuție propunerea viceprim-ministrului Marcel Ciolacu de eliminare totală a taxei pe apa de ploaie pentru persoanele fizice și reducerea cu 30% a facturilor pentru persoanele juridice din orașele Buzău și Rm. Sărat. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Citește și articolul: Băiețel de 7 ani de la Casa de Copii, maltratat de colegi și îngrijitori. A ajuns la spital cu ochiul vânăt

Iată mai jos conținutul hotărârii publicate azi, dar și pe al celei de lunea trecută:

Tip solutie: Respinge cererea de suspendare
Solutia pe scurt: Respinge cererea de suspendare a executarii HCL Buzau nr. 211/30.06.2017 formulata de reclamanta S.C. COMPANIA DE APA S.A. in contradictoriu cu paratii MUNICIPIUL BUZAU si CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI BUZAU. Cu recurs in termen de 5 zile de la comunicare, cererea de recurs urmand sa fie depusa la Tribunalul Buzau.


14.08.2017

Tip solutie: Amână cauza

Solutia pe scurt: Amână pronunţarea pentru data de 17.08.2017. Pronunţată în şedinţa publică , azi 14.08.2017

loading...

Un comentariu la „Ultima oră! Toma: „E aproape o minune! E pentru prima dată”

  • Minunea e in capul unora, pai pana se v-a judeca fondul se vor face multe poduri noi peste BUZAU .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.