Ultima oră! Un autoturism a intrat într-un autobuz! Victimă încarcerată! Intersecție blocată

Accident grav petrecut în urmă cu câteva minute la intersecția dintre Bd. Stadionului și străzile Gr. Baștan și Oltului.

Un autoturism VW Golf care venea dinspre str. Gen. Gr. Baștan a intrat cu viteză în intersecție în încercarea de a ajunge pe strada Oltului fără a acorda prioritate celor care treceau pe Bd. Stadionului.

Șoferul teribilist, urcat pe targă

Ghinionul tânărului teribilist de 25 de ani e că tocmai atunci prin dreptul intersecției trecea autobuzul nr. 5 dinspre capătul de linie înspre spital.

Șoferul autobuzului l-a văzut târziu, probabil nu se aștepta să-i vină cineva din dreapta. N-a mai avut timp să frâneze, ci doar să vireze stânga, căutând să evite impactul.

Autoturismul BZ 22 BIC a fost lovit de autobuz în portieră și s-a oprit într-un magazin de pompe funebre de peste drum.

În autoturism erau trei persoane, șoferul, un băiat de 17 ani și o fată de 16.

Șoferul de 25 de ani, originar din Sărulești, a rămas blocat și a fost nevoie de intervenția pompierilor, care au rupt portiera, pentru scoaterea sa.

În ambulanță au fost urcați și celălalt băiat de 17 ani și fata de 16 ani (care au coborât amețiți, dar singuri din mașină), dar aceștia sunt răniți mai ușor.

Mașina depășită în intersecție

Detalii despre accident ne-a dat un domn care circula regulamentar dinspre str. Gen. Gr. Baștan și oprise la intersecția cu Bd. Stadionului, dar și un alt martor.

„Mă credeți că nici nu l-am văzut când a venit din spate. Avea viteză foarte mare. A pătruns în intersecție ca și cum era la raliu și el ar fi avut prioritate. Autobuzul l-a luat în plin. S-au ciocnit la 90 de grade”, ne-a spus acesta.


„Da, avea viteză. Neatenție, lipsă de experiență și viteză. Șoferul de pe autobuz l-a văzut târziu, n-a apucat să pună frână, doar a tras stânga de volan. Autobuzul a lovit Golful în portieră. Dacă punea puțină frână poate îl evita”, ne-a declarat un al doilea martor ocular.

Deși avea sânge pe față și gâtul imobilizat de asistenții medicali, șoferul a dat să se ridice când a fost urcat în ambulanță.

Autobuzul a fost avariat și el serios în partea din față și va sta săptămâni bune în reparație.

Intersecția e  plină de cioburi de la geamurile sparte ale autoturismului și autobuzului.

loading...

Un comentariu la „Ultima oră! Un autoturism a intrat într-un autobuz! Victimă încarcerată! Intersecție blocată

  • De cate accidente si morti este nevoie sa se instaleze un semafor….nu sunt fonduri…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.