Ultima oră! Un buzoian a fost desemnat pompierul anului. Iată cu ce faptă s-a remarcat!

Marius Necula – ISU Buzău

Un buzoian a fost ales pompierul de onoare al anului 2017.

Decizia a fost luată azi de conducerea pompierilor la nivel național.

Salvatorul buzoian se numește Marius – Sebastian NECULA și este plutonier major din cadrul ISU Buzău, punctul de lucru Rm. Sărat.

„Pompierul Marius Necula s-a remarcat la intervenţia de stingere a unui incendiu declanşat în data de 27 februarie a.c., la o proprietate particulară din satul Sălcioara, comuna Ghergheasa. Odată sosite la locul intervenţiei, echipajele de pompieri au constatat faptul că proprietara era surprinsă în interiorul locuinței cuprinse în totalitate de flăcări. Imediat, din proprie inițiativă, echipat corespunzător și asigurat de către un coleg de echipă, comandantul de echipaj Marius – Sebastian Necula a intrat în camera unde se afla victima. Experiența acumulată în numeroasele intervenții la care a participat, profesionalismul, dar și solidaritatea și disponibilitatea pentru aproapele său l-au determinat să acționeze cu calm și siguranță. Salvatorul a recuperat în scurt timp persoana din locuința incendiată și a transportat-o la echipajul SMURD, pentru a i se acorda primul ajutor medical calificat. Victima a suferit doar arsuri superficiale, fără ca viața să-i fie pusă în pericol”, se anunță în comunicatul IGSU.

Vestea îi măgulește pe pompierii buzoieni, urmând ca luni acesta să primească distincția în cadru festiv la sediul ISU din Buzău.

Citește și articolul: „Am fost păcălit!”. Iată de ce susținea militarul buzoian că a fost tras pe sfoară de către armată înainte de plecarea în Afganistan!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.