ULTIMA ORĂ! Virusul se extinde în Spitalul Județean Buzău

Veste îngrijorătoare pentru buzoieni.

După ce azi la prânz s-a anunțat că patru pacienți au fost depistați cu C-19, în această seară presa locală a primit informația oficială că șapte cadre medicale din spital (din cele 38 testate) de pe secția Medicina Internă au ieșit pozitive la test.

„În urma testarii a 38 de cadre medicale de pe sectia medicina interna au iesit pozitive 7 cadre pozitive respectiv 1 medic, 4 asistente si 2 infirmiere.
Toate aceste cadre medicale vor fi internate în sectia pavilionara infectioase
S-a inceput de astazi ancheta epidemiologica iar maine se va decide ce personal urmeaza sa fie testat” – comunicat Spitalul Județean Buzău.

Două îngrijorări:

*În cazul în care se va ajunge la o infestare în masă a personalului medical se poate ajunge la închiderea spitalului din Buzău.

*Există riscul ca medicul, asistentele și infirmierele să fi transmis virusul familiilor

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

3 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Virusul se extinde în Spitalul Județean Buzău

  • Incompetență crasă marca Spitalul Județean Buzău! De ce nu a fost testată la internare această femeie? Să nu se cheltuie bani? In alte spitale, cu conducere competenta, orice pacient se internează, o zi stă in carantină, până-i vin rezultatele testului COVID. Sau la Buzău nu aveam cazuri, trebuia să fim si noi de “rând” cu restul?

  • Policlinica s-a inchis! urmeaza si Spitalul judetean? Asta este rezultatul angajarilor si numirilor in sistem pe cu totul alte criterii mai putin competenta,e trist dar o stim cu totii cu parere de rau!!!

  • Doamna director Ungureanu de la DSP Buzău,așteptăm să vă dați demisia sau să fiți demisă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.