Ultima plimbare. Doi tineri de etnie rromă din jud. Buzău au murit pe loc

Accident rutier mortal azi-dimineață la ora 05.00 pentru doi tineri din Scutelnici de etnie rromă.

La volanul unui Audi A6 s-a aflat Adrian Iordache de 21 de ani, recent întors din Anglia (orașul Hull), unde a lucrat la un abator.

Deși sunt informații că nu ar avea carnet, Adrian obișnuia să facă des live-uri pe facebook în timp ce era la volan, inclusiv în Anglia

Circumstanțele exacte nu se știu, cert e că șoferul și pasagerul au fost găsiți mutilați – în afara autoturismului răsturnat dincolo de carosabilul pe drumul dintre Pogoanele și Scutelnici. Echipajul de pe ambulanță n-a putut face nimic pentru cei doi – decesul producându-se pe loc.

Pasager în mașina morții a fost Cristi Dinu, un tânăr de 34 de ani tot din Scutelnici.

Dinu era căsătorit și avea patru copii. Și el a lucrat în străinătate la Goteborg în Suedia. Nu avea carnet de conducere.

Suspiciunea e că șoferul a pierdut controlul volanului pe fondul vitezei excesive. Între Pogoanele și Scutelnici sunt 7 km de drum drept, unde șoferii care au mania vitezei pot călca accelerația până la fund.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

11 comentarii la „Ultima plimbare. Doi tineri de etnie rromă din jud. Buzău au murit pe loc

 • Nicio pierdere, bine că nu au luat și alte vieți nevinovate, acești inconștienți, „șmecheri” de doi bani!

 • Mare paguba!

 • Nici o paguba.

 • Ba mare păcat. Patru copii fără tata, familii în suferință.
  LiLumea fierbe de lupta împotriva rasismului și Tereaca o arde cu etnia. Ce relevanta are? Câți români nu sunt prinși ca merg fără permis?

 • Serios băi @Anonim, 4 copii ? Dar când s-a suit la volan, nu știa de cei 4 copii? Mai bine ai lui, decât ai altora nevinovați. inevitabil, dacă nu crăpa el, omora niște nevinovați, așa selecția naturală și-a spus cuvântul, nu-i ABSOLUT NICIO PIERDERE!

 • Toti hotzii romulani care vin de la furat din strainatate spun ca au lucrat la un abator. Si pe strada mea am avut un romulan despre care se stia (de la el) ca lucreaza la un abator, pana s-a aflat (de la altzii) ca a fost arestat in Franta si ca nu lucra la niciun abator. Lucra ca ciorditor…….[Leo]

 • Sa-l vedem pe Anonim cand familia lui va fi bagata in spital tot asa „impaciuitor” va fi ?! 🙂
  Rasism-nerasism, cum pana mea iti explici ca permanent, in 90% din cazuri, numai etnia este implicata in scandaluri de genul asta si evident, intotdeauna, cineva are ceva cu ei si e vezi doamne rasist !!!!
  Bengoshilor, nu mai fiti animale primare, intrati in randul oamenilor civilizati din toate punctele de vedere si NIMENI NU O SA MAI AIBA NIMIC CU VOI. Atunci va dispare si rasismul, care exista atata vreme cat VOI il alimentati constant.
  Restul e can-can.

 • Raism sau inconstienta lor ? Exista in noi genetic,intoleranta la acte antisociale, nu e vina noastra ca o etnie sau alta,poate si a noastra ,au un anumit procent de ”antisociali” Faptul ca la rromi procentul este foarte mare ,ESTE PROBLEMA LOR si nu-l pot justifica prin tendintele noastre rasiste.

 • Nu vorbiți fara sa știți despre ce este vorba, da este rasism din partea voastră și românii puteau să facă la fel, Adi a lucrat cu soțul meu și era un băiat foarte muncitor

 • Repet: rasismul este alimentat exclusiv de partea care genereaza probleme in proportia cea mai mare, exact ca si etnia.
  Nu prea am vazut pana acum scandaluri cu sabii si cutite pe la romani si atata dispret fata de lege…., in schimb etnia este campioana: sa nu-i jignesti cu nimic, in timp ce iti violeaza nevasta, … ca esti rasist ! Trebuie sa-i vorbesti frumos, sa-i dai si copiii, apoi sa-l pui la masa si la final sa-i dai si bani. Abia apoi il reclami la Politie, dar nu prea vocal….ca esti rasist !
  Hai las-oooo…

 • 4 puradei ciorditori in devenire. Viitor de aur tara noastra are.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.