Ultima țară din UE unde se mai întâmplă așa ceva. Șoferul și alt căruțaș, la spital

România e ultima țară din UE unde se mai întâlnesc căruțe pe drumurile naționale.

În jud. Buzău, deși e interzis, se întâmplă zilnic, de sute de ori. Adesea, căruțele circulă noaptea, fără a avea vreun mijloc reflectorizant.

De aceea apar săptămânal aproape, accidentele grave.

Ultimul s-a petrecut în această seară pe drumul național din Rm. Sărat și Brăila. Un căruțaș a decedat pe loc, un altul a ajuns la spital, ca și șoferul de 19 ani.

„Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN22 din direcția Rm.Sarat către Brăila, un ramnicean de 19 ani a intrat în coliziune cu un atelaj care circula în aceeași direcție şi care nu ar fi fost semnalizat corespunzător circulației pe timp de noapte. În urma impactului dintre cele două vehicule, un bărbat din atelaj a decedat(41 de ani) şi celălalt a fost transportat la spital (38 de ani), ambii fiind din Boldu. De asemenea, şoferul ramnicean a necesitat ingrijiri medicale. Totodată, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ” – informare IPJ Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Ultima țară din UE unde se mai întâmplă așa ceva. Șoferul și alt căruțaș, la spital

  • Calul o fi in regula? Pacat de saracul animal.

  • Pentru ca poliția doarme pe banii statului in loc sa faca preventie. In oras sunt patrule, dar la țara nu vezi urma de politist sa patruleze si sa faca preventie rutiera. Zona Tisau este zona unde carutasii circula noaptea morti de beti, îi duc caii acasa, iar politistii de pe la comune sunt inexistenți, pe salarii foarte mari, mai ies si la 45 de ani la pensie.

  • Politia in sate e insuficienta. Jandarmeria ar trebui trimisă toata la țară. Pe vremuri jindarii erau in sate.

  • Si in oras circula la carute///!Se aude ,politie????

  • Chiar astazi in toiul zilei in bariera Ploiesti,erau doua carute trase de cai cu doi ‘magari'(de fapt,dobitoace in ele!) veneau de pe podul dinspre zona industriala si se deplasau pe ‘Calea Eroilo’ fara a fi deranjati de vre-un echipaj de politie.Concluzie:politia doarme in cizme si ii doare la popou de respectarea legii!

  • Ca de obicei „viespea” isi face numarul, jigneste si face afirmatii false. Politia nu doarme in cizme ci in loganuri! …vre-un se scrie corect vreun!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.