Ultimele clipe de viață ale băiețelului de 5 ani

 


Ambulanța Buzău a furnizat pentru buzoienii.ro informații în legătură cu cazul băiețelul de 5 ani din Tăbărăști, decedat sâmbătă seara.

„Apelul la 112 a făcut referire la un băiețel aflat în stare de leșin într-o mașină la Tăbărăști. Imediat  s-a trimis la fața locului o ambulanță cu medic. Ambulanța trebuia să meargă la un alt caz, dar pentru că acesta părea mai grav, a fost direcționată aici. Salvarea și mașina în care se afla minorul s-au întâlnit la Apcarom. Copilul a fost preluat în stop respirator. Era inconștient, în comă, dar mai avea puls. Din păcate, în scurt timp minorul a intrat în stop cardio-respirator. Doamna doctor a declanșat protocolul de resuscitare în ambulanță. Copilul a fost preluat apoi de personalul UPU. S-a încercat și în UPU preț de 50 de minute resuscitarea acestuia. Din păcate, nu s-a reușit”, ne-a declarat reprezentantul Ambulanței Buzău.

Matei Pavel avea 5 ani și 4 luni. Tatăl său, Nelu Pavel, e văr bun cu primarul C-tin Toma.

Din informațiile ajunse la reporterul buzoienii.ro e cert că mama, tata și băiețelul au consumat un aliment stricat/otrăvit.

Cu toții s-au simțit rău, au avut vărsături. Copilașul însă, mai fragil, a cedat.

Cauza exactă se va descoperi în urma autopsiei micuțului.

Conducerea Spitalului Județean a anunțat că autopsia s-a efectuat și că se lucrează la prezentarea concluziilor.

La finalizarea raportului, acesta va fi făcut public.

loading...

2 comentarii la „Ultimele clipe de viață ale băiețelului de 5 ani

  • Subiectul pentru un ziarist adevărat ar fi sa afle numele alimentului ce a provocat moartea copilului. În plus dacă de vina e producătorul, vânzătorul sau condițiile în care a fost pastrat

  • Numele alimentului ingerat nu se poate spune. Fiindcă s-a otrăvit cu ierbicid. Dar dacă medicii declarau treaba asta ma-sa sau tac-su aveau direct pușcărie. Datorita vărului Tomita medicii nu au descoperit deloc in stomac ierbicid. Si vapori in plămâni. Păi cine i-a dat cu spray in nas? De unde vaporii aia? Dar cine poate sa dea doctorii inapoi…. nimeni. Asa ca oamenii o sa il aiba pe constiinta si tac-su sa nu mai tina ierbicidele pe holul casei. Sa le bage in alta parte. Încuiate. Nu numai de copiii lui ci și de altii care pot veni sa se joace cu fetița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.