Ultimele zile dinainte ca autobuzele Trans-Bus să ajungă la V. Pașii. Demersuri și pentru Cernătești. Iată noutățile

Venirea deja a celor cinci autobuze second hand (din Olanda) din noua comandă de cincisprezece face posibilă înființarea noii linii de autobuz către Vadu Pașii.

„Noi am stabilit deja locația celor 25 de stații de pe raza comunei Vadu Pașii. Imediat ce autobuzele vor fi înmatriculate se va da drumul.Noi sperăm ca acest moment să fie înainte de Crăciun, poate pe 20 decembrie. Ele vor trece pe la Autorolla, Focșănei, Băjani, Scurtești și Stăncești. Acum se fac și discuțiile referitoare la preț. Va fi un tarif diferențiat, în funcție de lungimea traseului parcurs. Până la capăt de linie, la Stăncești va fi 2,5 sau 3 lei”, ne-a declarat Gheorghe Firon, primarul din Vadu-Pașii.


„Da, imediat ce vom înmatricula noile autobuze, vom da drumul la noua linie de autobuz. Nu vor circula VDL-uri, ci BMC-uri pe această rută. E posibil să fie înainte de Crăciun, e posibil de anul viitor. Funcție de câte de repede le vom putea înmatricula pe astea cinci aduse din Olanda. E aglomerație mare la RAR în această perioadă, dar vom avea prioritate, fiind vorba de transportul public. Prețul biletului nu a fost încă stabilit, s-au făcut câteva proiecții, depinde și de subvenția pe care va fi dispusă să o plătească primăria V. Pașii. O subvenție mai mare înseamnă un preț mai mic”, a anunțat în această dimineață Gică Toader, directorul Trans-Bus Buzău.

În aceste zile se fac demersuri și pentru prelungirea traseului autobuzului 2 de la Valea Puțului (Săpoca) pănă la marginea comunei Cernătești înspre Aldeni și Fulga.

Astăzi, la ora 12.00 primarul Petrache Mârzea din Cernătești este așteptat în birou la primarul C-tin Toma pentru a discuta detaliile acestei măsuri.

Citește și articolul: Această fotografie superbă a fost făcută la Buzău! Iată ce s-a construit în acel sat

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ultimele zile dinainte ca autobuzele Trans-Bus să ajungă la V. Pașii. Demersuri și pentru Cernătești. Iată noutățile

  • NU IMI PLACE!!!!!!!!!!!VREM AUTOBUZUL 5 LA POD LA VADUL PASII NU SA IASA DIN VADUL PASII!!!!!!!!!!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.