Umilință pentru fostul director de la Hasdeu

O bătaie de joc și o umilință sunt termenii în care Laurențiu Țepeluș, fost director la Hasdeu și, mai nou, deputat PSD, s-a referit la dezbaterile din Comisia de Învățământ privitoare la bugetul de stat pentru 2021.

„Dezbaterile” din comisie au fost conduse de Anisie Monica, fostul ministru al Educației (vezi foto mai jos).

Țepeluș: „Procedurile impuse de doamna Anisie, secondată de colegii săi din PNL și USR Plus au sfidat absolut orice logică. Despre regulile dezbaterilor democratice nici nu mai are rost să vorbim, acestea au lipsit cu desăvârșire. Doamna președintă a comisiei a alocat doar 3 minute pentru ca fiecare instituție să își prezinte bugetul și a permis ca un singur reprezentant de la fiecare partid să prezinte toate amendamentele depuse la această comisie. Adică, cele 44 de amendamente propuse de PSD, inclusiv de parlamentarii PSD Buzău, ar fi trebuit să fie prezentate în 3 minute, de un singur parlamentar. Sarcină imposibilă, fiecare amendament având specificul său, în funcție de modificarea vizată. Pentru ca ridicolul situației create de PNL să fie complet, s-a impus votarea în bloc a amendamentelor depuse. Practic, nu a existat posibilitatea ca parlamentarii să aprobe un amendament și să îl respingă pe un altul”

Țepeluș a anunțat că umiliți au fost și reprezentanții elevilor, profesorilor, sindicatelor sau diferitor instituții din domeniul educației – veniți în sală pentru a-și prezenta punctul de vedere.

„Doamna senatoare Anisie a refuzat să acorde dreptul la cuvânt invitaților înainte de a se vota avizul comisiilor reunite cu promisiunea că o va face după vot, deși este complet redundant să mai oferi ocazia cuiva să își susțină cauza după ce s-a acordat votul final pentru aviz. Lipsa de respect pentru orice și oricine a mers atât de departe încât la finalul votului ședința a fost închisă fără ca invitații să mai primească dreptul la cuvânt în ciuda insistențelor parlamentarilor PSD. Modul în care s-au desfășurat lucrările ședinței comune a Comisiilor pentru învățământ, știință, tineret și sport a fost, fără teama de a folosi cuvinte prea dure, o bătaie de joc la adresa educației din România” – Laurențiu Țepeluș

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Umilință pentru fostul director de la Hasdeu

 • Domnul Tepelus primeste respectul care il impune in viata politica liderul partidului din care face parte, adica ZERO. Domnul Tepelus cred ca e de buna credinta, dar lunile, anii de acum de pus batista pe tambal in sanul partidului isi arata roadele. Practic, la afirmatia domnului deputat nu se poate da decat un raspuns de genul: ASA, SI?!? Lucru care s-a si intamplat. PSD nu mai „sperie” pe nimeni. Si asa e greu sa faci opozitie in mai toate democratiile sanatoase la cap, dar cu astfel de lideri, este impozibil. Dragnea, Grindeanu, Tudose, Dancu… voi sunteti nebuni?!?

 • tepelus a ajuns deputat psd ? hai ma ca nu cred …

 • Cum se mai învârte roata… acum să simtă și Țepelușă gustul amar al umilinței! Când umilea se simțea cocoș.

 • Țepeluș vorbind despre abuzuri, Țepeluș care face parte din PSD? Lumea asta e răsturnată cu fundu-n sus de-a binelea! Tupeul și nesimțirea crasă au făcut dintotdeauna casă „bună”!

 • Ia uite, dragă, făcea Ţepeluş rahatul praf (cum spune o vorbă ţărănească)… Ce să-ţi povestesc !
  Haşdeienii ştiu cel mai bine cât de ,,serios” e NEHAŞDEIANUL Ţepeluş, dovadă şiroiul de vorbe şi comentarii negative -multe însoţite şi cu ,,dedicaţia suedeză”- a sute (sau poate chiar mii) dintre ei, actuali sau foşti.
  Iar cei care nu ştiu şi înghit de la acest individ astfel de ,,gogoşi”, nu pot fi etichetaţi decât într-un anume fel: NAIVI.
  Sau , mai tragic spus: victimele (pseudo),,politicianului” care PROSTEŞTE TURMA.
  Acea turmă de popor care nici după 30 de ani de libertate şi democraţie, încă nu e în stare să se deştepte !
  Acea turmă de popor care, şi în condiţiile în care a avut posibilitatea să călătorească şi să interacţioneze cu civilizaţia şi modelul de CALITATE UMANĂ al Vestului, încă tot nu e în stare să se deştepte !
  Nici măcar cu atâta tehnologie pe care o are acum la dispoziţie, internet, n surse de informare, turma tot TURMĂ rămâne !
  Păcat că nu mai trăieşte conu’ Caragiale. Cu astfel de personaje, ar face o dramaturgie şi mai bogată decât cea pe care o ştim. Dramaturgie pe care mă îndoiesc că domnii ,,jurnalişti” locali Vali Marinescu şi Ionuţ Paraschiv au citit-o. Altfel n-ar mai fi căscat gura cu atâta credulitate şi obedienţă sinucigaşă la vrăjelile acestui Caiafa Grasomega în propria lor emisiune (văzută pur întâmplător, în timp ce comutam canalele tv).

  Deci iată imaginea propagandei şi a şmenului politic, dragi buzoieni: un activist de partid (şi de proprii INTERESE mai ales) care a ajuns s-o facă pe ,,umilitul” în numele întregii bresle a învăţământului buzoian şi naţional… Ce mai teatru, ce mai prefăcătorie !

 • Un PAPAGAL DE RUSETU , TASUUUU A FOST OM MARE !!!!!!!!!! CRED CA TEPELUS ASTA MIC NU ERA AL LUI 🙂

 • @ION, hai să fim serioşi, ce ,,mare om” aşa crezi că a fost tacsu , un simplu consilier la Primăria Ruşeţu ?! Atunci când se dă în vorbă de el, progenitura lui ajunsă deputat , pentru a-şi uimi interlocutorii, îi minte pe aceştia zicându-le că tac’su e mare absolvent de Drept (?) … În realitatea jenantă însă, Ţepeluşu cel Bătrân n-a fost în stare să-şi facă ,,studiile juridice ” decât la o banală FF (fără frecvenţă).
  Să nu uităm că era perioada în care mulţi proşti se scremeau să pară mari deştepţi, iar cel mai cunoscut exemplu e ,,savanta” Elena Ceauşescu, marea absolventă a Institutului Petru Poni.

 • NU va mai luati de vremurile alea bune, ca apare Leo pe aici.
  Oricum este deja, sub alte identitati, dar asa l-am forta sa se devoaleze inevitabil :)))

 • Ceva ce ştie tot Ruşeţul : Am spus asa ca sa fac diferenta , ma intelegi 🙂 🙂 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.