Un ajutor pt. cei din Poștă + Pregătiri pt. Bac și Capacitate

După zece mii de măști, zece mii de declarații pe proprie răspundere vor fi împărțite de municipalitate locuitorilor din cartierul Poștă.

Măsura e una utilă, în condițiile în care aceștia sunt în carantină de luni dimineață, iar în cartier nu sunt librării de unde să-și achiziționeze coli.

În aceeași hotărâre a Comitetului Local pt. Situații de Urgență s-a decis alocarea de fonduri pentru școlile și liceele din oraș necesare achiziției de aparate de termoviziune cu care să se măsoare instant temperatura elevilor care vor susține examenele de bacalaureat și capacitate.

De asemenea, pentru unitățile de învățământ din oraș se vor cumpăra:

 • Dispensere cu dezinfectant de mâini pentru fiecare zonă de acces în unitatea de învațământ;
 • Covorașe pentru fiecare zonă de acces în unitatea de învațământ;

Vezi mai jos hotărârea completă (click pe săgeată pt. a trece la pagina următoare).

Hot-nr-9-1

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

5 comentarii la „Un ajutor pt. cei din Poștă + Pregătiri pt. Bac și Capacitate

 • Inca o „minune” marca Toma. Dupa principiul „mortii se acopera cu pamant, iar cei vii cu hartii”, Toma le „ridica moralul” celor afectati de nenorocire.

 • Cu cateva saptamani in urma, aparuse o hotarare prin care se punea cate un asemenea dispenser la intrarea in fiecare bloc de locuinte din Buzau. Hotararea era data in baza unui act normativ – una din ordonantele militare. Unde sunt dispenserele alea, ca la niciun bloc de pe Unirii nu am vazut.
  Au disparut in ceatza, la fel ca aparatul RT-PCR, testele de COVID si muuuuulte alte promisiuni cu parfum electoral…

 • Eu stau tot pe Unirii si am dispenser pus de primărie. Probabil au gresit cei de la RER cand au mers prin cartier să le monteze. Primaria a cumparat pt toate blocurile.

 • Buna ziua, daca tot s-a luat hotararea inchiderii cart. Posta, D-l Prefect sa stie ca avem nevoie de apa, fructe si legume proaspete. Stam in casa din 10 martie cu respectarea ordonantelor militare,

 • @ Ghita
  Nu sunt prefectul, dar as vrea sa inteleg mesajul dvs asa, din pura curiozitate, ca simplu buzoian.
  Spuneti ca stati in casa din 10 martie… ca si majoritatea buzoienilor, de altfel. Dar cartierul Posta este in carantina de doar cateva zile. Atunci cine va impiedica sa va CUMPARATI tot ce aveti nevoie? De altfel si acum magazinele sunt pline cu de toate.
  Cumva mesajul subliminal este ca vreti toate astea… mocca?…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.