emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Un altul era beat criță

Polițiștii buzoieni au organizat în noaptea de miercuri spre joi, între orele 23.00 – 03.00, o acțiune de verificare a paznicilor din tot județul.

Cel mai rău au ieșit doi paznici ai unor școli, unul din municipiul Buzău și unul din județ.

Primul a fost găsit în timp ce dormea în mașină, iar al doilea era în stare de ebrietate.

În total, 19 paznici au fost sancționați.

Poliţiştii buzoieni au efectuat controale la 122 de obiective (unităţi de învăţământ, staţii PECO şi GPL, unităţi sanitare, cazinouri şi alte societăţi comerciale), unde au fost găsiţi 136 de agenţi de pază, iar împotriva a 19 dintre aceştia a fost luată măsura sancţionării contravenţionale pentru abateri privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor. Unul dintre cei amendaţi a fost depistat de poliţişti în timp ce dormea în autovehiculul personal, parcat în incinta obiectivului de a cărui securitate ar fi trebuit să răspundă în acea noapte. Un alt agent de pază a fost sancţionat de poliţişti după ce a fost depistat băut în timpul serviciului, aparatul etilotest indicând o concentraţie alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat” – comunicat IPJ Buzău

Polițiștii locali din municipiul Buzău, înlocuiți de agenții firmelor private, ar putea să se abțină de la a face comentarii în legătură cu cazurile prezentate azi.

Unii dintre agenții locali care păzeau școlile din Buzău au fost chiar speriați de colegii lor (Poliția Locală, ordine publică) în timp ce dormeau.

Aceștia au ieșit buimăciți din postul de pază în pijamale și papuci de casă, semn că practica unora de a dormi în post era o obișnuință.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată unde a apărut de câteva zile. I se zice CULEE CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Un altul era beat criță

  • Ok și acum ce zice Toma de firmele de paza ? . Dar nu înțeleg ce treabă are poliția locală faptul că ia prins pe aia beți. Cred că asta este un comentariu prost din partea ta dl Tereaca fara supărare .

  • Si politistii locali care faceau paza faceau betii si dormeau in post, doar ca pe ei nu ii verifica nimeni pe bune ca pupau fundurile care trebuie si erau „ajutati” sa scape.

    Un exemplu la paza era in trecut un brunet bine facut mustacios cu vechime de pe vremurile „gardienilor” care mirosea a bautura in amiaza mare in timp ce „supraveghea” elevii.

  • de la ce firma sunt ? si in care scoala s-a produs incidentul?

  • si politistii locali sunt vai de capul lor , firmele e paza sunt de vina ca angajeaza batrani pensionari si betivani , si patronii de la paza sunt niste mafioti care nu fac un instructaj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.