Un angajat al primăriei a suferit o pierdere a cunoștinței. În cădere s-a lovit rău cu capul de birou. Acum e la spital

În jurul orei 15.30 un angajat al Primăriei Buzău pe nume Giuliano Disantolo a suferit o pierdere a cunoștinței în timp ce era la serviciu. În cădere acesta s-a lovit destul de rău cu capul de birou și i-a dat sângele pe nas, speriindu-i pe colegi.

După lovitură și-a revenit în fire, dar a fost chemată ambulanța care l-a dus la spital pentru îngrijiri. 

„Da, e la noi la UPU. Are traumatist cranio-facial și o lovitură la mandibulă. A avut o pierdere de cunoștință. Dar nu e atac cerebral”, ne-a spus dr. Adrian Zoica, șeful UPU Buzău.

Conform colegilor acesta se simțea destul de rău în ultima vreme. Giuliano Disantolo este angajat al Direcției Economice la Serviciul Taxe și Impozite Persoane Fizice.

 Există și informații, din mai multe surse, că Giuliano Disantolo a mai trecut printr-un episod similar în urmă cu patru ani. Atunci colegii au legat acel episod de atracția crescândă pentru anumite lichide cu ceva mai multe grade.

Auraș Tereacă

loading...

2 comentarii la „Un angajat al primăriei a suferit o pierdere a cunoștinței. În cădere s-a lovit rău cu capul de birou. Acum e la spital

  • l-au ajuns blestemele oamenilor cu conturile blocate din cauza neputintei de a plati taxele.

    Răspunde
  • Oamenii sa mai si munceasca sa-si plateasca taxele, nu sa fure statul si pe urma sa se planga ca nu au asistenta medicala, scoli, drumuri…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.