Un anunț care îi va bucura pe șoferii din Buzău. Patru străzi importante intră la asfaltare cu începere de luni. Iată care sunt acestea!

Str. Mică

Bucurie pentru șoferi. Patru străzi importante din oraș se vor asfalta în luna octombrie.

Urbis Serv a terminat mai devreme cu 20 de zile programul fixat în luna august de primarul Toma, astfel că de luni se va trece la rezolvarea altor patru artere pline de petice dar foarte circulate.

„De luni, asfaltatorii de la Urbis Serv se vor muta pe strada Mică. Nu e chiar așa mică, are peste 200 de metri, dar e foarte circulată. Face legătura între Micro V și Bd. Republicii. Am primit numeroase solicitări, și eu sunt de acord, folosesc des această stradă. După strada Mică va urma Bazalt, la fel, foarte importantă și circulată, face legătura între Micro XIV și Str. Transilvaniei. Urmează cea mai cerută stradă, Alexandru Marghiloman, iar la sfârșit Șoseaua Pogonele, la ieșirea din Buzău înspre Slobozia”, a anunțat, azi, primarul C-tin Toma.


Str. Bazalt

„Începem cu strada Mică și cu Bazalt. Nu trebuie frezate, sunt străzi pe care nu s-a turnat niciodată asfalt, ci un covor de beton. Sper să le facem săptămâna viitoare, dacă ne va permite și vremea, întrucât am văzut că se anunță ploi. După aceea urmează Șoseaua Pogonele și Alexandru Marghiloman”, a adăugat și Alin Radu, de la Urbis Serv, aflat azi pe strada Războieni, unde se toarnă al doilea strat.

Cu aceste patru străzi se va încheia asfaltarea Urbis Serv pe 2017, anul în care la Buzău s-a turnat cel mai mult asfalt din ultimii 30 de ani cel puțin.

Peste 20 de străzi s-au asfaltat în Buzău de la începutul anului:

Ciucurete, Ciochinescu, Viilor, Aleea Plopilor, Rahovei, Izvor, Ion Băieșu, Gârlași, Bistriței, Tudor Vladimirescu (în fața primăriei și a platoului Dacia), Sava Gotul, Ana Ipătescu, tronsonul ce pornește din rondul de la Episcopie, pe lângă finanțe, primărie, tribunal, până la intersecția Bd. Bălcescu și Bd. Unirii, Sculpturii, Victoriei, Aurorei, Războieni, Speranței, Arieșului, Bistriței, intrarea Trans-Bus.

Citește și articolul: „Nu mă așteptam. Mi s-au înmuiat picioarele de emoție”. Iată ce i s-a întâmplat lui Costel Vânătoru

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Un anunț care îi va bucura pe șoferii din Buzău. Patru străzi importante intră la asfaltare cu începere de luni. Iată care sunt acestea!

  • DOAMNEEEE. ….domnule Tereaca, va rog din suflet, veniți dumneavoastră pe strada CRINULUI, cea care face legătura între străzile TRANSILVANIEI și Democrației și să vedeți ce trafic este pe această strada neasfaltata de mai bine de 40 de ani, plina de gropi.Pe aici trece o mașină la 10 secunde,se poate verifica de dumneavoastră și acest lucru este posibil deoarece a fost închis accesul pe strada Democrație din Unirii , din fața Catedralei SF. SAVA….OARE CHIAR NIMENI NU A VĂZUT ACEASTĂ STRADĂ? ???…..VA ROG SA NE SUSȚINEȚI DUMNEAVOASTRĂ ÎN CELE RELATATE MAI SUS. …Vă mulțumesc.

    Răspunde
  • mai exista o str uitata str Gogu Vicatus din micro 14 ne duce cu vorba mereu acum cateva saptamani cineva din staff asi dadea cuvantul ca pana an iarna o asfalteaza dar vad ca sau oprit lucrarile .

    Răspunde
  • Aleea Sporturilor mai tata……. aia e cam cea mai importanta

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.