Un atac respins (ieri) plus o alianță (azi) și e aproape ales

El e câștigătorul ultimelor două zile din politica buzoiană. Vorbim despre Emanoil Neagu, actualul șef al CJ Buzău.

Mai întâi, ieri, a respins atacul lui Toma care ar fi vrut un alt candidat al PSD pentru CJ Buzău (indicat fiind senatorul Lucian Romașcanu).

Apărat de primari. Neagu a fost susținut în fața șefului Ciolacu de primarii PSD din județ

Azi, Neagu a mai reușit o lovitură. A scăpat de un adversar redutabil, Carmen Ichim, pe care și l-a transformat în susținător.

Ichim a anunțat azi că renunță la candidatura la președinția CJ Buzău și că îl va susține pe Neagu în schimbul numirii în funcția de vicepreședinte al CJ Buzău (în viitorul mandat).

În aceste condiții, Neagu e ca și ales pentru un nou mandat. A rămas cu un singur contracandidat, Cristi Romanescu de la PNL, dar Neagu e clar favorit în județ întrucât PSD deține aproape 90% din primarii în funcție.

Cum și Toma e aproape ales în mun. Buzău, campania electorală din jud. Buzău se anunță destul de anostă.

loading...

5 comentarii la „Un atac respins (ieri) plus o alianță (azi) și e aproape ales

  • Cu Toma votez dar cu neagu ….. neah. Judetul e praf, ce tine de consiliul județean, exemple spitalul județean e praf. Or mai fi si altii pe lista aia.

  • Dl Toma este și va fi Primarul nostru că merită cu vîrf și îndesat

  • A câștigat Neagu. A câștigat Toma. Câștigă Neagu. Câștigă Toma.
    Dar noi, cetățenii, când vom câștiga, că de vreo 30 de ani tot câștigă alții? Oare ce îi mână în luptă pe acești politicieni?
    Dacă Toma a mai mișcat ceva pentru cetățeni, în schimb Neagu este corigent la acest capitol și dau exemplu doar faptul că încă mai există drumuri județene care nu au fost asfaltate niciodată.

  • Ar fi mult mai bine daca dl Neagu si dna Ifrim si-ar gasi un alt loc de munca , mai potrivit pentru posibilitatile dinsilor; cea mai mare parte a electoratului din judet se afla totusi in mun Buzau

  • Mai ramane ca Toma sa se alieze cu Bebe Ionescu si… ma mut din Buzau !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.