Un băiețel își așteaptă tatăl. Care a murit în operație. Era singura rudă

Caz trist la Spitalul Județean Buzău. Un băiețel de 8 ani așteaptă într-un salon din spital ca tatăl său să vină să-l ia.

Cei doi locuiau împreună într-un bordei, la marginea pădurii, în comuna buzoiană Buda (nordul județului).

Tatăl s-a simțit rău, o ambulanță a reușit să ajungă la el zilele trecute. Băiețelul nu putea fi lăsat singur, astfel că echipajul l-a suit și pe el în ambulanța ce a plecat spre Buzău. Copilul a fost internat la pediatrie.

Din păcate, tatăl nu a mai putut fi salvat de cadrele medicale din spital. Un ulcer perforat, combinat cu o peritonită puternică (infecție abdominală) i-au fost fatale.

Pentru a fi protejat, băiețelului nu i s-a spus (încă) despre moartea tatălui și așteaptă cuminte pe patul de spital. Personalul medical încearcă să-l înveselească și să-l facă să uite, măcar pentru câteva ore, a mai întreba de tatăl său.

Asistente în lacrimi. Băiețelul a luat mâncarea pe care i-au adus-o asistentele, rugând să fie lăsat să o ducă tatălui său.

Copilul a fost părăsit cu câteva săptămâni în urmă de mamă, despre care nu se mai știe nimic.

Cel mai probabil, va fi luat în grijă de Protecția Copilului în orele/zilele următoare.

UPDATE 1. Ar exista și posibilitatea ca băiețelul să fie luat de o mătușă, dar și de un unchi, dar situația juridică e una destul de complicată. Tatăl copilului nu ar fi trecut pe certificatul de naștere.

UPDATE 2 (ora 22.30). A fost găsită mama băiețelului. Aceasta a plecat de acasă (la mama ei, bunică băiețelului) după ce ar fi fost bătută de bărbatul decedat (Voicu Ion). Conform sătenilor din Buda, mama ar avea ceva probleme psihice.

Update 3 (ora 22.40). Bărbatul decedat (născut la Gura Teghii) ar proveni dintr-o familie cu nouă frați și surori (majoritatea din Brăești). Frații și surorile vor ridica mâine trupul bărbatului de la morgă pentru a-l îngropa la București. După-amiază a ajuns la Buzău de la București și o soră a răposatului care are o situație materială foarte bună. Problema cheltuielilor de înmormântare a fost rezolvată.

CLICK AICI pentru a afla ultimele evoluții în acest caz.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Un băiețel își așteaptă tatăl. Care a murit în operație. Era singura rudă

  • Am citit de 3-4 ori articolul… Mi se rupe sufletul cand ma gandesc la băiat! Am un baietel si imi spune bona ca fara mine e terminat ,nu se intelege cu el striga intr-una Tata brum brum ! Asa si băiețelul,daca a fost crescut de tata nu-si doreste nimic altceva decat tatăl! Sa fii nerăbdator sa-l vezi dar el sa nu mai vină niciodată… mi se rupe sufletul !
    Sper ca mătușa lui sa aibe înțelepciunea de a-i alina durerea… 🙁

  • Vreau eu băiețelul

  • Buna ziua! Daca niciun membru al familiei largite nu vrea sa ia copilul, as dori daca aveti informatii in acest sens sa ma informati. As vrea sa il iau eu daca voi putea. Multumesc!

  • As vrea eu copilul daca nimeni din familia largita nu il vrea. Multumesc!

  • Doamne fereste ,nu am nimic cu copilul care e nevinovat mai mult ca orice pe lume!Mai mult ca oricare din noi ,pacatosi batrani!

  • Auras,de ce nu ai publicat si primul meu comentariu?Chiar nu trebuie supusa societatii intrebarea aia?Si ne mai miram ca sunt atatia nebuni pe lume!De ce suntem ipocriti cu totii si bagam capul in nisip ca strutul?

  • Scuze. Dar încă nu am date certe 100% că ar fi așa. Deocamdată e o supoziție, probabil asta caută să afle și cei de la DGASPC.

  • Daca mama baiatului are într-adevăr probleme psihice, ar fi gresit sa-i fie dat spre ingrijire si crestere acest copil……[Leo]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.